Poate ca nu stiati, dar noi in trecut am avut echipe sub aripa noastra, una de Counter-Strike: 1.6, mai exact. Acea echipa (WASD.AMD) nu mai exista, insa colegul nostru, Octav Cretu a.k.a ang doreste sa isi lase amprenta in mediul e-sports-ului romanesc. Asadar, asa s-a format noua noastra echipa de League of Legends, anume WASD.

 

La inceput echipa avea un line-up total diferit si mergea chiar ok, insa datorita unor probleme personale, jucatorul vlaDie a.k.a Vlad Voinescu (capitanul echipei de CoD4 a Romaniei, coechipier al lui ang) care atunci juca „Support” a fost nevoit sa se retraga din echipa. In schimb, ang a.k.a Octav Cretu a trecut in locul lui vlaDie, roster-ul actual fiind urmatorul:

  • Daniel „Dekazzy” Bolocan – Diamond 2 EUNE –  Midlaner
  • Filip „FhN” Horatiu – Challanger EUNE S3 – Master EUNE S4 – Jungler
  • Laurentiu „Coatpustmain” Zidaru – Diamond 1 EUNE – Toplaner
  • Octav „ang” Cretu – Diamond 1 EUW – Support
  • Mihai „Derethic” Iacob – Challanger EUW (5vs5 ranked cu team Syphus) si Master EUW – Marksman 

Derethic si ang au mai jucat impreuna intr-o alta echipa, ce-a reusit sa ia locul 2 la LSE Lan Party V10, iar Fhn, ang si Coatpustmain au jucat impreuna in Balkan Bears.

Despre noul mid laner, anume Dekazzy, parerea lui ang ar fi ca acesta, si citez:  „Un jucator mecanic foarte bun, care are cateodata probleme cu laning phase-ul si cateve alte mici erori, insa cu timpul ma voi asigura ca isi va atinge potentialul”

Rezultatele echipei, dupa o saptamana de joc sunt:

  • Locul 4 la GoRo #139
  • Locul 3 la GoRo #140
  • Locul 2 la RoGamers Bellum #1
  • Locul 3 la FLANCO.AFI LAN

Capitanul si colegul nostru declara: „Echipa noastra a participat la competitia Bellum #1 organizata de Romanian Gamers  unde au reusit sa ia locul 2 , premiile turneului fiind in valoare cumulata de aproximativ 100 de euro . Romanian Gamers este o comunitate nou aparuta care organizeaza concursuri de 1vs1 si 5vs5 la League of Legends, follow them on fb. pentru alte competitii.” de asemenea el mi-a mai soptit: „Avem planuri mari cu echipa, pe 11 decembrie o sa facem un bootcamp de o saptamana, plus multe alte chestii pe care nu le voi dezvalui inca”.

Noua echipa de League of Legends este condusa de ang si va beneficia de intregul nostru suport alaturi de Logitech Gaming si Validus Media.
  

575logi

575valid

Sa le uram „succesuri” in viitoarele competitii! Make us proud, boys!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.