Gigabyte lanseaza un monstru, un sistem 3-way de racire pe lichid cu tot cu placile pre-instalate pentru convenienta noastra. Cu asa ceva, gaming-ul de inalta performanta chiar este la varful degetelor noastre. Iata, vine monstrul!

Gigabyte iese din nou in fata cu o noua creatie de a lor, creatie care se numeste GTX980 G1 Gaming Waterforce 3-way SLI Kit. Acest kit este un sistem de racire cu lichid pe circuit inchis care vine impreuna cu placile (ii bine Silviu) pre-instalate, ca sa nu mai avem treaba noi cu ele. Cele 3 radiatoare sunt instalate in cutia externa de racire, cu un display OLED, pentru a se putea verifica performanta in timp real. Tot aranjamentul poate genera temperaturi de pana la 42.6% mai joase si reduce zgomotul ca 13.1 dB.

Iar daca acest sistem nu este destul de puternic, placile G1 au o capabilitate mare de overclocking, multumit tehnologiei de sortare GPU Gauntlet.

Pe multi poate va ingrijoreaza cum se instaleaza asa ceva, dar Gigabyte ne zice ca instalarea dureaza foarte putin, iar in caz ca intampinati probleme, au suport online dedicat pentru acest produs.

Iata-l, pe monstru:

31a

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.