Epic Games Store ofera cate un joc gratuit zilnic. Fiecare poate fi adaugat in librarie timp de 24h, apoi dispare. Disponibilitatea incepe cu 18:00 si se incheie urmatoarea zi la aceeasi ora.

Joc gratuit curent: Jurassic World Evolution

Epic Games real list
De la Alien: Isolation incolo, lista asta a prezis perfect

Epic Games Store sunt deja populari pentru modelul lor de business prin care isi aduc utilizatori pe platforma: jocuri gratuite. Ba in fiecare luna sau saptamana, Epic obisnuiesc sa dea cate un joc pe degeaba (asta daca timpul nu e valuta).

Pana sa inceapa giveaway-ul cu Cities: Skylines, era gratis Pillars of Eternity. Gasiti aici lista completa cu toata mita oferita de cand s-a lansat platforma.

Daca vreuna din pozele de mai jos va par cunoscute, iata ca a fost demontat zvonul. Asa ca sfat general: nu luati de bun tot ce va trimite prietenul doar pentru ca „e tovarasa-miu, nu m-ar minti in veci”. Nu te poate minti cand nici el nu cunoaste adevarul.

Cu niste cunostiinte de clasa a 3-a, poti scrie si tu o lista. Cu bazele unui program de editare foto, o poti chiar face sa para oficiala. Dar, in final, e doar miniciuna. Fake news.

Din „leak”-urile astea, tot Epic au de castigat. Ca na, lumea are FOMO (Fear of Missing Out) si isi pun repede Launcher-ul sa nu rateze vreo mocangea…oferta prea buna ca sa fie adevarata. Iar atata timp cat tot l-ai pus, poti sa bagi si un meci de Fortnite, ca nu ai jucat de mult, nu? Ah, ia uite! L-au bagat pe Kratos, idolul meu in viata. Mai bine il cumpar cat am ocazia. „Daneloo, mai avem bani pe card, sau iar ai facut cumparaturi cat pentru tot cartierul?”

Similar Articles

2 thoughts on “Epic Games ofera gratuit 15 jocuri

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.