God of War, Kratos, zeul razboiului insusi, se alatura universului Fortnite Chapter 2: Season 5. Noul Battle-Pass deja a debutat cu Mandalorian, personajul Star Wars din serialul cu acelasi nume, si Baby Yoda.

Tema sezonului e centrata in jurul unor „vanatori” care ajung pe insula din diferite realitati. Daca ati vazut Into the Spider-Verse, sunteti intr-o oarecare masura familliarizati.

Daca nu, pe scurt: la finalul sezonului 4 din acelasi capitol, a avut loc un eveniment in care jucatorii participau la infrangerea lui Galactus alaturi de Avengers. La finalul luptei, universul s-a fragmentat, iar acum Tony Stark cauta acesti „vanatori” din diferite realitati pentru a salva situatia.

Iar Kratos e un vanator in exclusivul titlu pentru PS4 (acum si PS5) din 2018. Asa incepe jocul, mergi cu fiu-tu sa vanati un cerb. Nu stiu ce spune „vanator” mai literalmente de atat.

Deci Kratos o sa fie primul personaj din suita Sony care apare in Fortnite. Cel putin asa spune leak-ul lui HYPEX de pe Twitter:

Dar, daca sunteti putin sceptici in a va pune increderea intr-un nene aleatoriu de pe internet, avem si o sursa oficiala. Tot pe Twitter, de pe contul oficial PlayStation cu cel al Fortnite in tag, a fost postat un tease cu un jurnal audio al lui Tony Stark in timp ce cauta „vanatorii”.

Cuvintele lui sunt „the next guy you’re picking up has literally vanquished multiple gods with his bare hands in a fit of uncontrollable rage”Asa ca nu gresim daca persupunem cu un grad inalt de certitudine ca vorbeste despre Kratos, THE God of War.

Similar Articles

2 thoughts on “God of War ajunge in Fortnite

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.