Conform IGN, CEO-ul Blizzard Mike Morhaime a anunțat că se lucrează la un expansion pentru Diablo 3….de parcă nu ne-am fi săturat deja de Diablo-ul lui. Factorul principal va fi „calitatea conţinutului” (adică nenea spune că vor să îşi spele păcatele cu acest expansion) şi o atenţie sporită comunităţii. 

În stilul clasic Blizzard, nu avem vreo dată de lansare, dar ne aşteptăm ca la un următor BlizzCon să vedem ce şi cum. Ceva îmi pare tare cunoscut în povestea asta…..a da, este pentru a nu ştiu câta oară când Blizzard bagă vechea dumă cum că „comunitatea a avut dreptate, dar Diablo 3 va merge pe drumul bun de-a lungul anilor.

Sperăm totuși că vor învăța din greșeli și vor corecta câteva mecanici de joc frustrante şi anume:

  • Affix-urile complet fără sens
  • Loot-ul şi în special armele legendare de proastă calitate
  • Inflaţia stupidă a Real Money Auction House-ului.
  • End game inexistent
  • Şi multe altele!

 

Personal, sper ca naraţiunea să se concentreze mult pe elementele lipsă, găurile scenariului (penibil) şi anume Adria sau consiliul Angiris, personaje importante care ne-au lăsat cu semne de întrebare.

Revenind la combinaţiile Blizzard-ului, aducem vorba și despre SC2: Heart of the Swarm. A fost anunțată o perioadă de lansare, adică prima jumătate a lui 2013. Noul expansion SC2 va include pe lângă multiplayer-ul îmbunătățit prin introducerea unor unități noi şi o campanie single player consistentă, cu o poveste centrată pe Kerrigan și Zerg. Abia așteptăm!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.