Si cand te gandeai ca faptul ca exista camere video care filmeaza in 360 de grade e prea de tot, uite ca acum poti face poze 360 si in jocuri.

Si daca asta vi s-a parut prea de tot, abia acum spargem limitele normalului. Toti stim cate posibilitati de a fotografia din diferite unghiuri un anumit lucru avem atunci cand avem o camera foto la dispozitie, insa intr-un joc avem, de cele mai multe ori, doar un POV, si anume cel al caracterului nostru.

Aici intervine Nvidia Ansel, care, sa credeti sa nu credeti, va permite sa puneti pauza evenimentelor din joc, iar apasand o tasta preluati o camera pe care o puteti plasa unde doriti, astfel incat sa puteti captura momentul respectiv din unghiul dorit. Este de notat ca detaliile jocului raman aceleasi, iar calitatea imaginii nu va mai avea de suferit.

Printre alte beneficii aduse de Ansel se numara si un numar de ”Post-Process Filters”, care permit adaugarea diferitor efecte pe poza. De asemenea, puteti captura imagini folosind EXR Capture, care va permite sa aveti cel mai mare spectru de culori pentru imagini HDR, si care pot fi exportate direct in Adobe Photoshop. Pozele realizate in 360 de grade le puteti admira apoi folosind tehnologia VR, de care trebuie sa dispuneti.

De notat de asemenea ca in prima faza, doar GTX 1080 va beneficia de Ansel. De asemenea, doar anumite jocuri vor oferit suport pentru Ansel: Tom Clancy’s: The Division, The Witness, Lawbreakers, The Witcher 3, Paragon, No Man’s Sky si noul Unreal Tournament.

Noi speram ca vom beneficia de Ansel si la alte placi video. O galerie cu poze realizate in 360 de grade o gasiti aici: http://www.geforce.com/hardware/technology/ansel/ansel-image-gallery

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.