Inceputul sezonului Fortnite 6 a fost amanat pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Vestea buna este totusi ca Epic ofera un bonus de 400% XP tot weekend-ul, pentru a va ajuta sa obtineti ultimele recompense pentru batalii.

Sezonul 5 s-a considerat initial ca se incheie joi, la o saptamana dupa lansarea saptamanii a 10 provocari, dar aceasta data a fost schimbată pana luni, 24 . Intr-un tweet publicat mai devreme astazi, contul oficial Fortnite a declarat ca ” Sezonul 6 se retrage din Battle Bus pe 27 septembrie. ”

Pentru cei care nu au un calendar la indemana, asta este joia, saptamana viitoare. Adica ai cateva zile suplimentare pentru a astepta sfarsitul sezonului 5. Pentru a compensa aceasta intarziere, totusi, Epic a declarat ca „de acum pana pe 24 septembrie la ora 12, jucătorii vor primi un meci suplimentar de 400% XP.” Acest lucru ar trebui sa fie tot ceea ce aveti nevoie pentru a debloca ultimele trepte pe campul de lupta.

Nu stim ceea ce va trebui sa va ofere Sezonul 6 din Fortnite. Este posibil sa aiba ceva de-a face cu Loot Lake, care totusi a devenit o trambulina purpurie giganta după ce Kevin the Cube s-a dizolvat in ea la începutul acestei saptamani.

Daca sunteti inca departe de stralucitoarele piei Ragnarok, puteti sa verificati ghidul de provocări pentru saptamana Fortnite 10, care ar trebui sa va ofere cativa indicii care sa va ajute sa bifati aceste ultime sarcini. Daca aveti pielea de nivel 100, puteti castiga in continuare o multime de XP nou, inainte ca nivelul sa se incheie.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.