Pe zi ce trece, noul joc al celor de la Epic Games, Fortnite, ne surprinde. Cu cateva saptamani in urma am vazut ca era in topul vanzarilor de pe IOS. Acum acesta a primit confirmarea de lansare pe toate dispozitivele ce suporta acest sistem de operare. Zvonurile incepuse sa curga cu cateva saptamani in urma. Versiunea lansata a jocului este una free-to-play si include modul de joc Battle Royal.

Dezvoltator-ul Epic Games a facut un anunt pe Twitter, pe pagina oficiala a jocului. Dispozitivele compatibile cu Fortnite sunt  iPhone SE, 6S, 7, 8, X, iPad Mini 4, Air 2, 2017 si modelele Pro ale laptop-urilor Apple. Pe de alta parte dispozitivele care nu sunt compatibile sunt iPhone 5S, 6, 6 Plus,iPad Air, Mini 2, Mini 3, iPod Touch.

Daca ai un dispozitiv cu IOS care se gaseste prin modelele mentionate anterior, ar trebui sa-ti faci un upgrade daca vrei sa joci Fortnite. Versiunea pentru Android este in curs de dezvoltare. Oare cat ne mai tin in suspans cei de la Epic Games ?

Inainte ca anuntul sa fie facut pe pagina oficiala de Twitter a jocului, jucatorii trebuiau sa primeasca o invitatie de la un prieten pentru a putea juca Fortnite pe IOS. Acum, acest lucu nu mai este valabil.

In plus, jucatorii de pe PC si console isi pot impartasii progresul pe toate platformele suportate de joc, iar de asemenea, acestia pot sa intre in joc de pe IOS si sa joace impreuna cu alti utilizatori de pe alte platforme.

Lasand putin deoparte Fortnite, aducem aminte de rivalul acestuia PUBG ( PlayerUnknown’s BattleGrounds ) si mentionam faptul ca acesta a lansat o versiune free-to-play a jocului pe IOS. Lucrul in plus pe care il are PUBG este disponibilitatea sa pe dispozitivele Android.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.