Wargaming planuieste in ultima actualizare a jocului World of Warships abandonarea Pamantului si indreptarea spre marele ocean de stele, si anume spatiul.

World of Warships este un joc gratuit de lupta online oferit de Wargaming in care principala tema sunt luptele maritime. Jocul World of Warships exceleaza la capitolele de strategie, tactica de joc si lupta impulsiva!

World of Warships continua sa isi uimeasca publicul si anunta un nou mod de joc – WARSHIPS SPACE – care va deschide poarta multor posibilitati in joc.

Veti avea locuri asemanatoare cu porturile navale in spatiu, un vid, gravitatie zero, asteroizi imensi, farfurioare zburatoare si, desigur, stele indepartate care asteapta sa fie cucerite de comandanti curajosi. Acestea sunt pericolele ascunse ale spatiului pe care va trebui sa le infruntati in acest nou update, care va purta numele de April Fool.

Acest mod va fi disponibil pentru o perioada limitata de timp, incepand cu 29 martie pana pe 11 aprilie, iar aceasta lansare speciala a lui April Fool paraseste bataliile maritime, aducand o altfel de experienta de joc fata de ce am vazut pana acum.

Actualizarea care aduce Space Warships va fi disponibila tuturor jucatorilor care au ajuns la nivelul 12 si au o nava de nivel Tier VI sau mai mare.

Mai jos aveti pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a activa navele spatiale:

„In totdeauna ne straduim sa tinem jocul bazat pe istorie, dar de asemenea suntem deschisi la colaborari si evenimente interesante care vor starni interesul jucatorilor nostrii. Comunitatea noastra pentru noi inseamna lumea intreaga si intotdeauna ne straduim sa o tratam cu respectul pe care il merita „, a declarat Artur Plociennik, producatorul executiv al World of Warships.

„Cand incercam ceva nou, tinem mereu cont de faptul ca avem o comunitate dedicata care este atenta la fiecare schimbare. Trebuie sa stabilim un obiectiv mare pentru noi insine si apoi sa verificam impreuna cu comunitatea daca este suficient de mare – de aceea ii lasam sa ne dea feedback-ul pentru acest nou mod. ”

Modul Space Warships introduce 9 nave spatiale Tier X unice si comandanti cosmici – fiecare avand propriile sale abilitati pe campul de lupta, oferind o experienta noua fata de ce am vazut pana acum in joc.

Acestea sunt cele 9 nave spatiale introduse:

  • FlyFire
  • Galaxy
  • Hellcarrier
  • Paris
  • Zaya
  • Norma
  • Aurora
  • Alldestroyer
  • Blue Aster:

Pentru a debloca navele spatiale de mai sus, fiecare comandant va trebui sa efectueze mai intai o misiune speciala de lupta.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.