Func tocmai a lansat un mouse de gaming ce vine echipat cu 10 butoane complet programabile. Cu un corp acoperit de cauciuc negru şi designul ergonomic sofisticat alături de o serie de facilităţi şi caracteristici special, MS-3 va asigura multe ore de gaming fără a obosi mâinile jucătorilor.

Mouse-ul MS-3 de la Func este echipat cu deja cunoscutul senzor Avago UGS 9500 ce permite ajustarea distanţei lift-off, modificarea instant a rezoluţiei de funcţionare precum şi o precizie superioară altor senzori laser.

Indicarea rezoluţiei la care rulează mouse-ul sau profilul selectat se face cu ajutorul celor 3 LED-uri subtile amplasate deasupra butoanelor laterale.

Rezoluţia maximă a senzorului este de 5670 DPI, iar acesta este capabil să proceseze până la 12000 cadre pe secundă. Pare foarte rapid şi tracking speed-ul declarat de către producător chiar ne face să credem că aşa şi este. Func MS-3 poate să mişte cursorul corect şi la un tracking speed de 5,1m/s.

Toate profilele şi setările pot fi stocate în cei 512 KB de memorie integrată.

Greutatea mouse-ului este medie, 128g fiind suficient cât să nu ne zboare din mână la mişcări bruşte şi de ajuns cât să nu facem febră musculară atunci când dorim să îl ridicăm de pe pad.

Preţul aproximativ este de 79,95$ şi va fi disponibil din luna februarie.

 

MS-3 2 MS-3 3

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.