Dat fiind ca E3 2015 bate la usa, au inceput si anunturile pentru titlurile AAA care se vor a fi hit-urile anului. Astfel, Gearbox au anuntat si ei astazi un nou joc: Battleborn. Battleborn va fi un FPS hibrid sau cum l-au descris cei de la Gearbox, o fuziune de genuri, mai precis un role playing shooter. 

La Battleborn lucreaza baietii care au lucrat si la Borderlands 2, iar actiunea va fi plasata intr-un univers Sci-Fi. Intriga este simpla: Lumea este pe cale sa se sfarseasca si doar cel mai puternic dintre eroi o va putea salva. Si da-i si lupta… 

Pe langa campania single player si multiplayerul aferent Battleborn va include ca mod de joc si splitscreen. Se pare ca anii 2000 bat din nou la usa. Modurile de joc sunt si ele impartite la randul lor – Story mode-ul care va include si co-op (pana la 5 jucatori) , iar multiplayer-ul va permite jucatorilor sa se masacreze intre ei in trei feluri diferite: Incursion, Devastation, si Meltdown in meciuri 5vs5.

Jocul va include la lansare un numar de 25 de caractere, fiecare unic din punct de vedere al abilitatilor cat si al rolurilor. Am spus la lansare pentru ca in ultima vreme toata lumea este axata pe DLC-uri si continut suplimentar. 

Battleborn este programat sa apara in iarna acestui an si mai multe detalii vom primi la E3 care incepe pe data de 16 iunie. Ramane de vazut cat succes va avea deoarece avem pe piata deja un mare competitor care se numeste Team Fortress 2 si nu trebuie sa uitam ca pana si gigantul Blizzard a anulat Project TITAN pe care apoi l-a transformat in Overwatch. Dar dat fiind faptul ca avem de a face cu o echipa experimentata imi mai cresc putin sperantele.

Trailerul mai jos.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.