Valve in sfarsit implementeaza un sistem de returnare a baniilor in cazut in care nu esti satisfacut cu produsul oferit de ei. Ceva ce ar fi trebuit sa fie de mult timp implementat vine acuma. Mai bine mai tarziu decat Half Life 3.

 
Valve este vanzatorul de la TV.. „Daca nu esti satisfacut cu produsul nostru, aveti banii inapoi!” Cei de la TV ascundeau clar ceva, o chichita, o smecherie care sa nu faca asa usor sa iti primesti banii inapoi, dar din cate se vede, Valve nu are nici un as in maneca cand vine vorba de noul mod de returnare a baniilor.

Valve iti va returna banii pe orice motiv le dai, dar sunt cateva chestii de care trebuie tinute cont: cererea de returnare trebuie depusa la cel mult 14 zile de la achizitie si jocul nu trebuie folosit pentru mai mult de 2 ore; sa anihileze vechiul ce-fain-arata-pe-net-dar-m-am-plictisit-de-el-vreau-banii-inapoi.

Si chiar daca au trecut 14 zile, sau ai jucat mai mult de 2 ore, poti trimite cererea, dar nu este 100% sigur ca iti vei primii banii inapoi.

Returnarea se va face intr-o saptamana iar banii vor ajunge la tine, in majoritatea cazuriilor, la fel cum au ajuns in Steam, fie prin card, steam wallet, ce o fi. Daca cumva nu pot sa iti trimita direct in cont/care, ti se vor adauga in Wallet.

 

Iar acum, o lista cu ce poti returna:

 

  • DLC – se poate returna in terment de 14 zile de la achizitie si daca nu a fost folosit pentru mai mult de 2 ore, care nu a fost alterat, consumat sau transferat.. Sunt cateva DLC-uri care nu vor putea fi (care altereaza jocul in momentul achizitionarii), dar acestea vor fi markate ca si „Non-refundable” pe pagina lui din Magazin
  • Cumparaturi In-Game – Orice obiect cumparat in-game produs de Valve va putea fi returnat la maximum 48 de ore de la achizitie, atata timp cat el nu a fost alterat, consumat sau transferat. Si developerii vor putea sa activeze modulele de returnare iar userii vor fi notificati in cazul in care ei au optat ca obiectul sa nu fie returnabil.
  • Pre-Purchase-uri Orice joc pre-purchased va putea fi returnat. Regula de aur (14 zile/2 ore ) se aplica dar doar dupa lansarea jocului. (Din cate scrie in anuntul oficial nu se calculeaza timpul inainte de lansarea oficiala a jocului. Aste implica, teoretic, ca si daca ai 2000 de ore in Alpha/Beta, banii iti pot fi returnati dupa lansare, daca cererea este depusa la cel mult 14 zile/2 ore de joc de la lansare)
  • Wallet – Bani pusi in wallet vor fi returnati doar daca nu ati folosit nici un cent din ei, la fel, 14 zile de la cumparare.

 

Filmele si cadourile nu se pot returna, iar daca ai fost banat prin VAC in joc, ti se retrage accesul la refund, iar in cazul in care Valve crede ca userul face abuz de returnari, din nou, i se va elimina optiunea de returnare a jocurilor/DLC/orice.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.