World of Tanks PC si portarul faimos italian Gianluigi Buffon colaboreaza din nou in evenimentul ‘’Tank Football’’. Gigi va lua locul comentatorului, aceasta fiind vocea oficiala a modului unic de joc pentru World of Tanks care combina fotbalul si tancurile intr-un meci exploziv.

World of Tanks PC este un joc online popular, cu peste 160 de milioane de jucatori inregistrati pe tot globul. Comunitatea sa dedicata de jucatori le place sa sarbatoreasca istoria, sa lucreze impreuna in batalie si sa-si asume o lupta impulsiva a tancurilor.

„Doar cand credeti ca ati vazut totul, World of Tanks va va surprinde in cel mai bun mod posibil”, a spus Gianluigi Buffon. „Am fost incantat sa fac parte din lansarea tancurilor italiene. Acum mi-au amestecat pasiunea pe tot parcursul vietii cu lupta cu tancurile. Scoateti si vedeti mai multe din abilitatile mele! ”

Modul ‘’Tank Football 2018’’ isi pune accentul foarte mult pe World of Tanks. Doua echipe formate din 3 jucatori se confrunta unul impotriva celuilalt pe un teren de fotbal imens inspirat din locatiile din joc, impreuna cu un tribut adus unui alt portar exceptional – Lev Yashin. Jucatorii isi iau pozitia – Defender, Midfielder sau Striker – fiecare avand un tanc potrivit pozitiei respective.

Buffon este obisnuit cu MMO-ul de lupta extrem de popular, fiind recent ambasador al brand-ului pentru tancurile italiene. Pentru modul ‘’Tank Football 2018’’, el va iesi din tancuri si va intra in locul comentatorului, fiind vocea oficiala a evenimentului. Cu toate acestea, pentru cei care nu inteleg limba italiana au, de asemenea, o varianta in engleza.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.