Wargaming si VRTech au anuntat astazi formarea Neurogaming, un furnizor global de jocuri de noroc bazat pe locatie, cu o tehnologie si o extindere a continutului. Primul joc in curs de dezvoltare este World of Tanks VR unde Wargaming aduce lupta intensa de la jocul sau online multiplayer masiv catre o platforma complet noua.

„Cu VR bazat pe localizare, facem ca experienta sa fie mai favorabila si mai accesibila”, a declarat Slava Makarov, creatorul World of Tanks si consilier strategic al Neurogaming. „Mai mult decat atat, spre deosebire de orice alt dezvoltator, cel mai mare obiectiv al nostru este sa schimbam experienta de la o implicare unica intr-o poveste de lunga durata cu elemente cooperative si competitive.

Lucrul cu Word of Tanks IP si crearea unei experiente pentru comunitatea sa de 180 de milioane reprezinta o oportunitate masiva si interesanta pentru noi „.

World of Tanks este un joc de actiune online, masiv, multiplayer, dedicat luptei blindate de la mijlocul secolului al XX-lea. Aruncati-va in bataliile epice de rezerva ale celui de-al Doilea Razboi Mondial cu alti cowboy din otel din intreaga lume. Arsenalul dvs. include peste 500 de vehicule blindate din Statele Unite, Germania, Uniunea Sovietica, Franta, Marea Britanie, Japonia, China, Suedia si Cehoslovacia, atent detaliate cu precizie istorica.

Neurogaming va avea sediul in Nicosia, Cipru, cu un studio de dezvoltare din Moscova, Rusia, si are deja 75 de angajati. Pentru a spori cresterea economica, in acest an compania va fi extinsa in Europa si Statele Unite cu noi birouri in Amsterdam si New York, deschizand primul trimestru al anului 2018.

In prezent, Neurogaming lucreaza la CinemaVR, o solutie VR de divertisment scalabila, bazata pe locatie, axata pe jocurile multiplayer si co-op bazate pe sesiuni. CinemaVR a demonstrat deja un mare potential in piata VR bazata pe locatie din CSI, cu 36 de locatii in diverse mall-uri si cinematografe aflate deja in exploatare si peste 180.000 de jucatori in 2017. Neurogaming va lansa propria platforma ca un serviciu pentru utilizatorii de afaceri care planifica lansarea propriilor locatii VR in 2018 pentru a asigura o scalare mai mare a retelei la nivel global.

PolygonVR, o alta tehnologie VR de inalta calitate, este o solutie de divertisment bazata pe locatie, cu o platforma VR de imersie completa pentru multiplayer competitional si eSports. A fost prezentata la gamescome 2017 si la Tokyo Game Show si sustine deja atat continutul propriu-zis, cat si cel al tertilor. Continutul jocurilor PvP este in beta inchis pentru PolygonVR, de la sfarsitul anului 2017. Impreuna cu cel de-al doilea suport de ecran si capabilitati mari de media care ofera suport direct la TV, digital si OTT, acesta are ca scop combinarea divertismentului bazat pe locatie cu platformele media eSports.

Ambele experiente CinemaVR si PolygonVR au fost combinate in cel mai mare parc VR din Rusia – VR Park City. Complexul acopera 850 de metri patrati si este situat in Afimall – unul dintre cele mai mari centre comerciale din centrul Moscovei.
Ca parte a parteneriatului, Neurogaming intentioneaza sa lanseze o platforma proprie pentru persoanele care sunt interesate sa instaleze spatii VR bazate pe locatie, extizand numarul francizelor Cinema VR, iar capabilitatile multiplayer ale Polygon VR vor permite oamenilor sa joace World of Tanks VR in acele locatii.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.