….situat undeva in Epoca Victoriana. Asta inseamna ca jocul ne va duce pe undeva prin Londra secolului 18 unde probabil vom avea lucruri interesante de facut. Bine….haideti totusi sa nu cobim!

Assassin’s Creed: Victory (titlul NU a fost inca 100% confirmat) va fi urmatorul titlu al companiei, acesta concentrandu-se pe un nou protagonist al carei identitate nu este inca dezvaluita, insa acesta va primi noi jucarii si alte mecanici noi in serie precum un grappling hook cu care putem imediat sa ne cataram pe cladiri, turnuri etc si nu in ultimul rand, vom avea abilitatea de a ne duela pe trasuri si multe alte nebunii, dar in mare parte lucrurile ar trebui sa fie cam la fel cum au fost si inainte.

assassins creed victory

Aceste informatii au fost oferite de catre publicatia Kotaku, ce sustine ca leak-ul a fost unul organic si nu vreun PR stunt intentionat, dar la ce istorie au ei, cred ca ultima varianta ar fi cea mai plauzibila. In orice caz, Kotaku sustine ca din acel build leak-uit se poate observa o imbunatatire imensa in departamentul graficii si al animatiilor, datorita „noului” engine folosit in Unity. Sa speram totusi ca jocul nu va mai fi lansat in stadiul deplorabil in care a fost Unity.

Jocul va fi dezvoltat pentru prima oara de catre studio-ul Ubisoft Quebec (responsabili pentru DLC-urile din AC3 si AC4), iar conform spuselor publicatiei Kotaku, nu va mai exista un alt Assassin’s Creed pentru consolele old gen, asa cum a fost Rogue anul acesta.

Assassin’s Creed: Victory probabil ca o sa apara la anul prin toamna (caci Ubisoft de multe ori urmeaza acest program) pentru Xbox One, PlayStation 4 si PC.

 

SURSA: Kotaku

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.