Gigabyte sunt printre primii care aduc pe piata placi de baza cu chipset-ul X299.

X299 este chipset-ul dedicat noii familii de procesoare de la Intel, Intel Core X, care are in componenta atat CPU-ul Intel Core i9 in 2 variante, dar si noi modele de i5 si i7. Anuntul oficial a fost facut la Computex, unde au fost dezvaluite si procesoarele mentionate anterior.

Aorus X299 vine in 3 modele:

 

AORUS X299 GAMING 3

E baza acestei linii, fiind dotata cu iluminare sumara de culoare portocalie, obiectul central pe aceasta parte fiind logo-ul Aorus. E echipata cu 5 slot-uri PCIe, doua socket-uri M.2, un adaptor Intel Ethernet.

 

AORUS X299 GAMING 7

Se cam schimba foaia cu Gaming 7. Are 8 zone cu LED-uri, dintre care 2 sunt RGB. Vine echipata cu un setup dual-ethernet (controllere Killer si Intel ethernet) si un adaptor WiFi Killer 1535. Pe partea audio beneficiaza de ESS Sabre DAC – legatura vine facuta cu 2 USB-uri DAC prin care trec mai putine impulsuri electrice, asadar se pot evita interferentele pe microfon sau din casti. Are, de asemenea, patru port-uri USB 3.1 de tip A si functia Q-Flash de la Gigabyte.

 

AORUS X299GAMING 9

Se aseamana foarte mult cu Gaming 7 dar, se prezinta cu un adaptor M.2-U.2. E ceva mai ranforsata din punct de vedere al constructiei. De asemenea, are si backplate-uri texturate care ajuta la capitolul aspect.

Similar Articles

2 thoughts on “Gigabyte lanseaza placile de baza Aorus X299 dedicate Intel Core X

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.