Immortals Fenyx Rising este cel mai nou titlu open-world, action-adventure inspirat de mitologia greaca de la Ubisoft. Se remarca prin stilul deja notoriu asemanator unor jocuri ca Zelda: Breath of the Wild sau Genshin Impact. Ubisoft Bucharest si-a adus aportul in diferite aspecte: gameplay, personaje, abilitati, sisteme de lupta, elemente din lumea jocului sau quality-assurance.

Daca va intrebati ce s-a intamplat cu Gods & Monsters anuntat de Ubi la E3 2019, aflati ca doar titlul s-a transformat in actualul Immortals Fenyx Rising. Iar Fenyx e protagonistul, un semizeu inaripat menit sa salveze intreg panteonul grecesc de titanul Typhon. Dar Ubisoft pune un spin umoristic acestei povesti clasice, narata de Zeus si Prometeu.

Pe langa Thyphon, apar si alti antagonisti celebrii, ca minotaurul, ciclopul sau Cerberus. Toti au fost adusi la viata cu ajutorul Ubisoft Bucharest. Reviewerii din afara au spus ca jocul face o treaba excelenta in a introduce nou-veniti in mitologia greaca. Nu asuma niciun fel de preconceptii; daca nu stiti nimic despre Legendele Olimpului, Immortals e un loc bun de a incepe.

Stilul destins, senin de game design il face un titlu bun pentru toata lumea. Mai ales ca incearca sa faca glumite la fiecare pas (poate unii iubesc asta, iar altii mai putin). De asemenea, puzzle-urile sunt intuitive, ca nivelele din Mario (video-ul de mai jos explica aceasta filosofie de design). La realizarea acestor mecanicilor a contribuit si studio-ul din Bucuresti.

Personal, mi se pare un titlu foarte atractiv. Am auzit ca, contrar opiniei publice asupra faptului ca e open-world, face o treaba mult mai buna decat fratele sau, Assassin’s Creed, in multe arii.

Immortals Fenyx Rising s-a lansat azi pe  Amazon Luna, Windows, Nintendo Switch, PS4, PS5, Stadia, Xbox One si Xbox Series X|S. Il gasiti la Altex incepand cu 300 de lei.

Similar Articles

2 thoughts on “Ubisoft lanseaza Immortals Fenyx Rising

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.