Zi mare, dragi iubitori de strategii TBS! Dupa mai mult de 15 ani de la lansarea originala, e timpul ca renumitul si inegalabilul Heores Of Might And Magic III sa apara din nou pe ecranele noastre. Si nu oricum, ci intr-un remake HD de toata frumusetea, adaptat la software-ul si hardware-ul din ziua de azi.

Jocul va include cele 7 campanii prezente in jocul original, 48 harti custom, un editor de harti si multiplayer, atat local, cat si lobby online cu suport pentru maxim 8 jucatori prin Steamworks (doar pentru versiunea de PC). Versiunea pentru tablete (atat Android cat si iOS) nu va avea suport pentru online multiplayer, ci doar hotseat. Oricum, o sa fie mult mai misto sa-i pasezi amicului tau tableta dupa ce ti-ai incheiat tura, decat sa te intorci cu spatele la monitor si sa astepti cateva minute pana isi termina adversarul tura lui.

Pacat doar ca nu vom avea ocazia sa admiram si expansion-urile Armageddon’s Blade si The Shadow of Death… Imi era dor de un Angelic Alliance pe creaturi din Conflux… Dar chiar si fara expansion-uri, a fost nevoie de peste un an de zile pentru realizarea acestui remake HD. Asa ca hai sa ne bucuram de aceasta bijuterie de joc!

Sunt convins ca voi, cei care sunteti fani fideli ai originalului nu veti sta pe ganduri sa-l cumparati. Asa ca sariti repede pe el! Eu unul, cel putin, abia astept sa pun mana pe el…

Versiunea pentru PC este disponibila pe Steam 
Versiunea pentru tablete o puteti achizitiona pe Google Play Storesau pe AppStore 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.