In Win Development Inc., un lider inovator în proiectarea PC-urilor, a lansat astăzi carcasa A1 mini-ITX PC.

Carcasa A1 mini-ITX PC dispune de un panou lateral din sticlă temperata și este creata dintr-un aluminiu anodizat, prezentând un stil scandinav modern, care oferă o vibrație simplă și modernă, potrivită pentru orice mediu.

Cu o manoperă detaliată de sus în jos, structura internă inovatoare oferă o instalare fără probleme și capacitatea de a găzdui un hardware puternic, în ciuda dimensiunilor compacte de 20 de litri. De exemplu, A1 găzduiește un radiator CPU de până la 160 mm și o placă grafică dual-slot cu o lungime de până la 300 mm.

Standul transparent reflectă efectele de iluminare RGB de pe banda LED furnizată, aducand un plus de culoare. Iluminarea vine deja setată in mod implicit dacă nu există pe placa de bază nici o infromatie cu privire la iluminarea RGB; albastru pentru versiunea white a modelului A1 si roșu pentru versiunea neagră.

Panoul lateral din sticlă poate fi îndepărtat fara scule prin simpla tragere a acelor suruburi (situate in partea de sus) și ridicarea în sus. De asemenea, oferă suport suplimentar pentru placile video mai grele, împiedicându-le să se îndoaie în timpul transportului sau in viata de zi cu zi.

Două porturi USB 3.0 frontale și HD audio sunt disponibile, cu două compartimente pentru unitati de 2,5 inch de stocare. Modelul A1 suporta ventilatoare de 120 mm în partea laterală și spate, plus doua ventilatoare de 120 mm de-a lungul părții inferioare a carcasei, chiar deasupra filtrului de praf inclus.

Specificatii

Model:  A1

Part Number:  A1Black / IW-A1-BLA-P

A1White / IW-A1-WHI-P

Colors:  Black, White

Case Type:  Mini ITX Tower

Case Material SECC, Tempered Glass

M/B Compatibility :  Mini-ITX

Expansion Slots:  PCI-E x 2

Maximum Compatibility:  VGA Card Length: 300mm

CPU Heatsink Height :160mm

Front Ports: 2 x USB 3.0

HD Audio

Internal Drive Bays:  2 x 2.5″

Thermal Solution Compatibility:  1 x 120mm Side Fan

1 x 120mm Rear Fan / 120mm Radiator

2 x 120mm Bottom Fan

Power Supply Compatibility :  In Win 600W PSU Included

Product Dimension

(H x W x D)

with screw & handle height    273 x 216 x 355.5mm

(10.7″ x 8.2″ x 14″)

Product Dimension

(H x W x D)      273 x 210 x 355.5mm

(10.7″ x 8.2″ x 14″)

Package Dimension

(H x W x D)      344 x 295 x 414 mm

(13.5″ x 11.6″ x 16.2″)

Net Weight:  6 kg/ 13.2lbs

Gross Weight:   6.9 kg/ 15.3lbs

Carcasa A1 dispune de propria sursa de alimentare de 600W, 80 PLUS Bronze. UPS-ul este situat într-o cameră izolată superioară, ceea ce permite un acces mai ușor la interiorul carcasei.

Carcasa A1 suportă încărcăre wireless (IW-WT01), fiind încorporata în panoul superior, permițând utilizatorilor să își plaseze pur și simplu dispozitivul cu încărcare wireless in zona de sus a acesteia.

Cu alimentatorul încorporat al celor de la Win, încărcătorul poate incarca chiar și atunci când PC-ul este oprit. Acesta suportă cel mai comun standard de încărcare wireless Qi și furnizează energie de până la 5 W pentru incarcarea wireless.

Pret si disponibilitate

Disponibilitatea carcasei A1 Mini-ITX PC va incepe undeva in mijlocul lunii mai in diferite regiuni ale lumii. Legat de pret acesta nu a fost inca specificat, dar s-ar zvoni a fi undeva la 169 de dolari, aproximativ 659 de lei.

Similar Articles

2 thoughts on “In Win lanseaza carcasa A1 mini-ITX PC

  1. un cacat de cub…design si functionalitate inovativa…lipsa. Pret evident pe masura celor lipsa 🙂

    1. dupa ce am montat si eu un pc in carcasa asta am ajuns tot la concluzia asta. surubul stanga sus al placii de baza a fost imposibil sa il pun. plus chinuiala cu asamblarea ca e totul mega inghesuit aiurea doar ca sa fie mai mica

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.