Singurul rol al acestui articol este de a servi pe post de centralizator pentru toate materialele brute ale clipurilor slow motion pe care le realizez pentru canalul de Youtube WASD.ro

Din pacate, o parte din materialele  folosite  pana acum nu le mai am disponibile, dar de acum incolo voi include aici tot ceea ce filmez pentru vreun montaj slow motion.

Asadar, acest material il voi actualiza permanent cu link-uri catre fisierele brute pe care le inregistrez pentru diferite demonstratii pentru monitoare de gaming.

Feel free to use any of the materials included in this article. Citing the source would be really useful for everyone. Thank you.

 

PUBG on ViewSonic XG2702

ViewSonic XG2702 27 inch 144 Hz display review | WASD

Stiu ca imaginea nu este reprezentativa pentru ceea ce se vede in clip, insa doar voiam sa vedeti exact monitorul ViewSOnic XG2702. Review-ul monitorului il gasiti aici. Si include atat masuratorile de lag, cat si cele de culori. Este unul dintre cele mai bune TN-uri la capitolul culori.

 

CS:GO on LG 27GK750F-B

LG 27GK750F-B review - 27 inci si 240 Hz | WASD

Asadar, prima colectie de clipuri este folosita pentru clipul de mai jos.

Reprezinta trecerea unui inamic cu cutit in mana (cea mai mare viteza de deplasare) in Counter Strike: Global Offensive.

Inregistrarile sunt realizate pe monitorul LG 27GK750F-B al carui review il veti gasi aici (nu este publicat inca). Este un monitor ceva mai special decat celelalte cu refresh rate la 240 Hz deoarece are panou pe 8 biti, nu 6 biti + FRC asa cum toate de 24 inci au.

 

Assetto Corsa & Unreal Tournament 3 on Benq XL2540

Benq Zowie XL2540

Acesta este primul clip in slow motion pe care l-am realizat vreodata si intrucat a fost foarte apreciat de mai toata lumea am decis sa extind experimentele si din acest motiv vedeti si altfel de clipuri de genu pe canalul nostru de Youtube.

Inregistrarile le-am realizat pe monitorul Benq XL2540. Este primul monitor de 240 Hz ce a sosit la noi in teste si m-a lasat masca de cand l-am testat. Review-ul monitorului il gasiti aici. Panoul monitorului XL2540 este pe 6 biti + FRC.

 

 

 

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.