Ştiaţi că THQ a intrat în insolvenţă? Ce înseamnă asta? Păi, dacă THQ nu îşi revine financiar şi nu îşi plăteşte datoriile faţă de investitori, va intra în faliment, anume dizolvare completă. Ei bine, până în momentul ăla mai e ceva vreme, dar am aflat că publisher-ul avea câteva titluri la care lucra în secret.

Vă dau lista cu titlurile direct, aşa ca să pornim în forţă:

Vigil Games (Darskiders) se ocupă de două titluri momentan, unul fiind fostul MMORPG Warhammer 40k: Dark Millenium, (care nu mai este MMORPG, ci un joc cu interes spre factorul de Multiplayer), celălalt fiind un titlu nedezvăluit pe nume Crawler.

Turtle Rock Studios (Left 4 Dead) se ocupă de un titlu numit Evolve, a cărui proprietate intelectuală a fost rezervată în Martie 2012.

Relic Entertainment lucrează la ceva pe nume Atlas care se vrea a fi lansat în 2014, asta pe lângă faptul că pe undeva prin primul trimestru al lui 2013 ei vor lansa Company of Heroes 2. 

Însă marele proiect secret al celor de la THQ Montreal (studio fondat în 2009 sub mantia lui Patrice Desillets a.k.a tăticul francizei Assassin’s Creed) este un joc pe nume 1666 a cărui licenţă a fost şi ea rezervată în Martie al acestui an.

 

Ce iese din toată schema asta? Absolut nimic! Cu toate astea, Jason Rubin, actualul CEO al publisher-ului ne asigură că toate titlurile (inclusiv Saints Row 4 şi Homefront 2) care se află în plină dezvoltare vor fi terminate la timp……hmmm, miroase a amânări.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.