Da, aţi citit bine. De acum există şi plăci de reţea pentru gamerii împătimiţi. EVGA împreună cu cei de la BIGFOOT NETWORKS şi-au unit forţele iar rezultatul a fost o placă de reţea de excepţie. Killer Xeno este succesoarea unei plăci de reţea mai vechi, implementată în sistemele celor de le Alienware : Killer NIC M1 şi Killer NIC K1.
Killer Xeno vine în două variante, Killer Xeno PRO şi Killer Xeno ULTRA. Ambele plăci de reţea folosesc interfaţa PCI Express şi au o cantitate de memorie on-board de 128 MB(Killer PRO) şi 256 MB(Killer ULTRA). Plăcile mai dispun şi de procesor propriu, la o frecvenţă de 400 Mhz. Astfel, nu trebuie să vă îngijoraţi asupra consumului de resurse. Singura diferenţă între cele două variante este cantitatea de memorie, dar şi existenţa unui mic display în cazul lui ULTRA. Display-ul poate afişa informaţii despre reţea, sau de ce nu, un mesaj custom, ales de utilizator.
Printre altele, Kille Xeno mai implementează tehnologii ca Hardware Bandwidth Control, prioritizarea traficului pentru jocuri, accelerare audio, un firewall hardware şi alte aplicaţii pentru optimizarea traficului.
Killer Xeno va fi disponibilă începând cu luna aceasta, în sistemele celor de la Alienware. Preţul va fi unul pe măsură. 130$ pentru Killer Xeno PRO şi 180$ pentru Killer Xeno ULTRA.

Mai multe informaţii aici

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.