Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Luna viitoare, in cadrul CES 2019, LG Electronics (LG) va lansa noile monitoare din seria „Ultra”, care includ atat modelele UltraWide pentru o productivitate remarcabila, cat si UltraGear pentru o experienta de gaming imbunatatita.

Consolindand reputatia LG in categoria monitoarelor UltraWide (21:9 si mai mult), dimensiunea impresionanta a noului monitor UltraWide de 49 de inch (modelul 49WL95) este ideala pentru a spori productivitatea in orice mediu de lucru, in timp ce monitorul de gaming UltraGear (modelul 38GL950G) combina calitatea superba a imaginii cu o viteza surprinzatoare, pentru a oferi gamerilor o experienta impecabila.

Monitoare LG UltraWide in 2019

Monitorul LG UltraWide are un ecran curbat cu aspect ratio 32:9, care ofera o calitate exceptionala a imaginii. LG 49WL95 este o solutie de inalta calitate care inlocuieste configuratii greoaie multi-monitor. LG UltraWide este ideal pentru multitasking multumita spatiului suplimentar furnizat de ecranul de 49 de inch si formatul 32:9.

Rezolutia de 5120 x 1440 pixeli (echivalentul a doua Side-by-Side Quad High Definition de 27 inch) si 108 pixeli per inch (PPI) asigura o claritate optima a imaginii, documentele fiind mai usor de citit, iar fisierele video si imaginile mai usor de editat.Cel mai nou monitor LG UltraWide este un instrument de crestere a productivitatii. Potrivit pentru orice tip de munca, acest monitor este perfect pentru cei care lucreaza in domeniul finantelor, al tehnologiei informatiei, al designului si al arhitecturii, unde sunt necesare precizia si calitatea afisarii. Utilizand tehnologie IPS, noul monitor UltraWide ofera o reproducere excelenta a culorilor, acoperind 99% din spatiul de culoare sRGB. Cu suport HDR10, acest monitor este capabil sa ruleze jocuri si sa afiseze materiale video compatibile HDR.

LG UltraGear 2019

LG lanseaza pentru gamerii aflati la CES noul monitor Nano IPS UltraGear, cu suport NVIDIA G-SYNC si o rata de reimprospatare de 144Hz pentru jocuri rapide si fluide. Monitorul UltraGear ofera gamerilor un aspect ratio de 21:9, pe un ecran curbat cu un design fara margini. Tehnologia Sphere Lighting, proiectata pentru o ambianta impecabila in gaming, ofera pana la sase setari de culori diferite care se gasesc in partea din spate a monitorului si pot fi adaptate la dispozitia jucatorilor, ajutand, de asemenea, la reducerea oboselii ochilor.

Specificatii:

 49WL95C                                                                                                                                                      

38GL950G

Aspect Ratio 49-inch 32:9 Curved UltraWide 

38-inch 21:9 Curved UltraWide

ResolutionDual QHD (5120 x 1440) 

WQHD+ (3840 x 1600)

Brightness350 nits (Typical) 

450 nits (Typical)

Color GamutsRGB 99 percent (Typical) 

DCI-P3 98 percent (Typical)

InterfaceUSB-C x 1, HDMI x 2,

DP x 1, USB3.0 (4 down)

HDMI x 1, DP x 1,

USB 3.0 (1 up / 2 down)

Charging85 Watt (via USB-C) 

-

FeaturePBP (3 maximum), Ambient Light Sensor, Color Calibrated, Dual Controller S/W,

OnScreen Control S/W

144Hz, NVIDIA G-SYNC,

Sphere Lighting, DAS Mode,

Black Stabilizer, Crosshair,

Gamer Friendly GUI

Sound10W x 2Ch (with Rich Bass) 

N/A (Headphone Out)

HAS StandTilt (-5~15º)

Height (110mm)

Swivel (-5~15º)

 

Tilt (-5~15°)

Height (110㎜)

OthersEnhanced Color 

„LG aduce in mod constant pe piata monitoare avansate, dotate cu functii si caracteristici specifice pentru diferite segmente de piata”, a declarat Jang Ik-hwan, seful diviziei IT, LG Home Entertainment. „Cu o gama larga de modele care prioritizeaza productivitatea, calitatea imaginilor si gamingul spectaculos, tot mai multi consumatori vad LG ca lider de inovare in categoria monitoare”.

Vizitatorii CES 2019 din 8-11 ianuarie sunt incurajati sa viziteze standul #11100 de la Las Vegas Convention Center pentru a vedea in detaliu cele mai recente monitoare LG.


Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.