Razer a prezentat o noua metoda de a juca pe consola prin intermediul Razer Turret pentru Xbox One, o combinatie de mouse si tastatura wireless proiectate special pentru Xbox One.

“Suntem deosebit de mandri de colaborarea cu Microsoft si de acest rezultat exclusiv,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul si CEO-ul Razer. “Razer Turret pentru Xbox One face posibila experienta folosirii unei tastaturi si a unui mouse pe Xbox One, sincronizand totodata sistemul de iluminare cu jocurile rulate.”

Construit pentru a fi folosit din confortul canapelei, Razer Turret pentru Xbox One se bazeaza pe o conexiune wireless stabila si deosebit de rapida pe 2.4 GHz realizata prin utilizarea unui dongle conectat la consola. Bateriile incorporate ofera o autonomie de pana la 40 de ore dintr-o singura incarcare.

Datorita tehnologiilor Xbox Dynamic Lighting si Razer Chroma , jucatorii de consola au acces la cel mai avansat sistem de iluminare care ofera peste 16,8 milioane de combinatii de culori si efecte speciale.

In plus, Razer colaboreaza cu dezvoltatorii de jocuri pentru a implementa suportul pentru Xbox Dynamic Lighting si Razer Chroma in cadrul cat mai multor jocuri video. La ora actuala utilizatorii pot profita de avantajele acestui sistem in mai multe jocuri, printre care “X-Morph-Defense si “Vermintide 2”.

“Razer Chroma se extinde si mai mult in sufragerie,” a completat Tan, “continuand succesul pe care l-am inregistrat cu integrarea Philips Hue.”

Tastatura se bazeaza pe binecunoscutele switch-uri mecanice de gaming dezvoltate de Razer, asigurand o durata de viata de pana la 80 de milioane de actionari. Dashboard-ul Xbox poate fi accesat prin simpla apasare a butonului Xbox dedicat.

Mouse-ul se bazeaza pe deosebit de popularul Razer Mamba Wireless si dispune de un senzor optic 5G extrem de performant. Switch-urile mecanice Razer folosite in cadrul mouse-ului asigura o durata de viata de pana la 50 de milioane de clicuri.

Pentru maximum de confort, suprafata dedicata mouse-ului este incorporata in tastatura: dupa ce mousepad-ul nu mai este folosit, el poate fi glisat sub aceasta. Tastatura include si un suport ergonomic pentru incheieturi sporind astfel confortul pe durata sesiunilor de joaca prelungite.

Razer Turret pentru Xbox One este complet compatibil si cu PC-ul (Windows 10), permitand utilizatorilor sa foloseasca aceleasi periferice atat pe PC, cat si pe consola.

Pret si disponibilitate

Razer Turret pentru Xbox One va fi disponibil la nivel global incepand cu trimestrul I 2019. Pretul acestuia porneste de la 249.99 dolari pe site-ul razer.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.