Logitech lanseaza o noua camera web pentru pasionatii de streaming: StreamCam.

StreamCam promite:

  • rezolutie maxima de 1080p
  • 60 FPS
  • USB-C 3.1
  • microfon incorporat
  • o diafragma de f/2.0
  • Montarea atat pe orizontala, cat si pe verticala

De asemenea, alaturi de soft-ul sau, Logitech Capture, beneficiaza si de un sistem de incadrare automata si stabilizare a imaginii. Daca te enerveaza un copil de 12 ani la LoL si te razbuni violent pe bietul birou, camera va detecta socul si iti va pastra fata in cadru.

Datorita diafragmei f/2.0, camera poate fi folosita si in medii mai intunecate. Insa lipsa unei surse de lumina poate veni cu frame- drop-uri, pentru ca printre feature-urile sale, StreamCam nu cuprinde si un Ring Light ca Razer Kiyo.

Este o camera dedicata oricarui tip de stream: Twitch, Instagram, Facebook, YouTube sau alte site-uri obscure. Functia de a filma pe verticala vine in special in ajutorul streamerilor de pe Social Media.

logitehc-stream-cam

Pe PC este compatibila cu XSplit si OBS. Logitech spune ca, pentru a fi folosita la potentialul maxim, este necesara descarcarea gratuita a soft-ului dedicat Logitech Capture.

Acesta a fost actualizat special odata cu lansarea StreamCam, primind mici tweak-uri: dark mode, noi efecte si texte live.

StreamCam va fi disponibila pe Logitech.com si in magazinele partenerilor incepand cu luna aprilie, la un pret recomandat de 769 RON.

Similar Articles

3 thoughts on “Logitech lanseaza StreamCam

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.