3rd person Action RPG-ul ce ne pune în mijlocul unei revoluţii pe planeta Marte (nu, nu este Red Faction căci acela a fost shooter/action) al studio-ului Focus Home Interactive a fost lansat şi pentru platforma PC.

Ce este Mars: War Logs? Măi sincer, nici eu nu prea am auzit multe despre joc mai ales că este un obicei bolnav al celor de la Focus Home Interactive să nu bage foarte multă publicitate în jocurile lor. Mai ales că studio-ul probabil că nu are bani având în vedere că ultimele două titluri 3rd person action RPG anume Game of Thrones şi Of Orcs and Men nu au fost cine ştie ce. 

Ei iată, publisherul a scos un joc cu un story arc foarte dramatic şi foarte realist în care tu iei rolul unui revoluţionar în devenire numit Roy Temperance. Prin prisma lui vedem cum colonia umană de pe planeta Marte este ţinută în frâu sub un regim dictatorial şi cum noi trebuie cumva să scăpăm de acest regim. 

Nu vă aşteptaţi la mare originalitate, deşi povestea pare a fi frumos regizată. Însă ca gameplay jocul este un banal 3rd person action RPG cu elemente de talent trees, cu obiecte ce pot fi construite, cu un sistem de dialog drăguţ ala Mass Effect şi un „combat dinamic” asemănător lui Assassin’s Creed.

Jocul este acum disponibil pe Steam la 19,99€ sau în magazinele de pe la noi din ţară la un preţ destul de modic, adică 49,99 RON ceea ce sincer….nu-i mult.

 

p.s Trailerul de lansare pentru platforma PC poate fi vizionat mai jos.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.