Simulatorul de lupte istorice în epoca romană produs de Creative Assembly a primit o dată de lansare. În plus, Rome 2: Total War va fi disponibil în mai multe ediţii pentru fanii împătimiţi.

Jocul va fi lansat pe data de 3 Septembrie a acestui an pentru PC. Conform studio-ului Creative Assembly, Rome 2 va oferi primul DLC gratis celor care vor face precomandă.

Rome 2 va avea un total de 8 facţiuni jucabile şi va îmbunătăţi scheletul primului Rome cu alte facţiuni fiind disponibile ceva mai încolo sub forma unor DLC-uri. Din păcate, DLC-ul gratuit oferit la precomandă va lua forma unui Day One DLC pe care eu nu prea îl susţin. Nu am fost de acord cu această practică şi sunt dezamăgit să văd că un studio de calibrul celor de la Creative Assembly se coboară la acest nivel.

Pentru fanii adevăraţi ai seriei Rome, Rome 2 va veni cu o ediţie pentru colecţionari ce va include un set de zaruri Tesserae ce se vor a fi replici fidele ale zarurilor romane, un joc de cărţi pentru doi jucători numit Rome: Punic Wars, o statueta din lemn a unei catapulte romane ce va putea fi asamblată, un joc roman cu componente înfăşurate într-o pungă de pielea, jocul este strămoşul faimoaselor table, un steelbook cu artwork şi o hartă imensă din pânză a întregii hărţi din Rome 2. 

total-war-rome-2-ce 1280

Cu toate acestea, sunt sigur că Rome 2: Total War va fi un joc extraordinar din simplul fapt că studio-ul Creative Assembly nu prea dezamăgeşte în a oferi un gameplay strategic şi fidel din punct de vedere istoric. 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.