In secolul vitezei si al digitalizarii, conectivitatea persoanelor este tot mai mare si tot mai importanta. Viteza internetului, dispozitivele folosite si noile tehnologii par sa fie din ce in ce mai mult la ordinea zilei. Odata cu cerintele pietei pentru un internet rapid si stabil vine si oferta Mercusys, prin routerul Gigabit AC12G.

Noul flagship Mercusys, routerul Gigabit AC12G Wi-Fi Dual Band AC1200 ofera o viteza combinata de pana la 1200 Mbps si o arie de acoperire extinsa in toata casa. Noua vedeta Mercusys ofera porturi full gigabit pentru conexiuni rapide pentru dispozitivele conectate prin cablu, inclusiv console de jocuri sau televizoare inteligente. Functia Control Parental ofera parintilor posibilitatea de a restrictiona accesul copiilor pe anumite site-uri.

Indiferent de activitatile pe care utilizatorii le desfasoara pe internet, AC12G este potrivit tuturor nevoilor. Cu cele 2 benzi de frecventa, de 2,4 GHz (300 Mbps), respectiv 5 GHz (867 Mbps), utilizatorii pot comuta cu usurinta intre activitati de zi cu zi cum ar fi cumparaturile online si activitati care necesita o viteza ridicata, cum ar fi jocurile online sau streamingul de filme. Cele doua benzi lucreaza concomitent, astfel utilizatorii pot conecta dispozitivele dedicate fara sa isi faca griji de pierderi de viteza.

Conexiunile rapide sunt livrate prin 4 porturi Gigabit Ethernet incorporate: un port WAN Gigabit si trei porturi LAN Gigabit. Acestea ofera viteze de pana la 10 ori mai mari decat conexiunile in standard Fast Ethernet.

Routerul AC12G suporta multiple dispozitive conectate simultan la Wi-Fi, iar cele 4 antene externe de 5 dBi ofera un semnal puternic si acoperire extinsa. Aceste caracteristici, combinate cu viteza Wi-Fi totala de 1200 Mbps fac din routerul AC12G un dispozitiv excelent cand vine vorba de performanta si stabilitate.

In cateva linii, iata avantajele principale:

  • Conexiuni gigabit si acoperire extinsa cu ajutorul celor 4 porturi gigabit si a celor 4 antene externe
  • Wi-Fi dual band AC1200 cu viteze de pana la 300 Mbps in banda de 2,4 GHz si 867 Mbps in banda de 5 GHz
  • Acces la internet simultan pentru multiple dispozitive
  • Instalare simpla si foarte rapida — pagina web intuitiva te ghideaza prin procesul de configurare in cateva minute

Routerul AC12G este disponibil pe piata incepand de la pretul de 159 Lei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.