Inceputul primului sezon al Apex Legends dezvaluie introducerea unui nou caracter, Octane – si inca unul care va sosi inainte de incheierea sezonului, potrivit site-ului Sony.

Site-ul Sony al Apex Legends pentru PS4 afirma ca „doua caractere noi vor fi lansate pe parcursul sezonului”, dintre care unul este Octane. O noua arma isi va face aparitia, de asemenea, in timpul sezonului, fiind lansata cu un „set complet de cosmetice pentru deblocare”, a spus Sony. Sezonul este setat sa dureze aproximativ 12 saptamani.

‘’Doua iteme noi’’ isi vor face aparitia in joc in acelasi timp. Se presupune ca unul dintre ele sunt jumping pad-urile care au legatura cu Octane, asa ca ne putem astepta la inca un item cat de curand.

Dupa Investigarea fisierelor din Apex Legends, s-au descoperit urme ale unui al optulea caracter in joc. Cele mai multe zvonuri au asociat Octane cu un caracter numit Wattson care foloseste o abilitate Tesla Trap, deci cel mai probabil va fi introdus curand in joc.

Apex Legends a fost inspirat din alte jocuri populare, cum ar fi Fortnite si PUBG, unde jucatorii coboara pe o insula in care zona se micsoreaza putin cate putin, pe masura ce acestia se lupta pentru a fi ultimii supravietuitori. Nimic nou pana acum.

Apex Legends se distinge de competitie cu caracterele sale unice, fiecare cu abilitati si personalitati distincte, precum si faptul ca, daca iti joci bine cartile, vei putea reinvia coechipierii morti din echipa ta.

Jocul este disponibil in mod gratuit si poate fi jucat de pe PC, Xbox One si PlayStation

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.