Metro Exodus este disponibil la precomanda atat in ​​format digital, cat si in format fizic.

Doua editii speciale ale Metro Exodus vor fi disponibile pentru achizitionarea digitala sau fizica impreuna cu versiunile standard.

Cei care prefera sa detina ceva fizic in mainile lor pot precomanda Metro Exodus: Aurora Limited Edition. Acesta contine o copie a jocului bagata intr-un Steelbook, un Art Book cu 32 de pagini si Metro Exodus Expansion Pass.

Versiunea Aurora Limited Edition va fi disponibila intr-o „oferta limitata” la comerciantii selectati din intreaga lume si va costa 79,99 de lire.

Cea de-a doua versiune este Digital Gold Edition, care dupa cum ii spune si numele va putea fi achizitionata digital, va fi disponibila pentru PC (pe Steam la pretul de 84,99 de dolari), PS4 si Xbox One si include Metro Exodus Expansion Pass.

Cei care precomanda orice editie a jocului, inclusiv versiunea standard, vor avea parte de urmatoarele bonusuri:

  • Precomenzile pentru Xbox One in format fizic sau digital: o copie a Metro 2033 Redux refacuta pentru Xbox One.
  • Precomenzile pentru PlayStation 4 in format fizic sau digital: o tema dinamica bazata pe artwork-ul Metro Exodus „Winter”.
  • Precomenzile pentru PC in format fizic si Steam: un art book digital si Metro Exodus OST.

Continutul Expansion Pass-ului nu a fost inca stabilit, iar dezvoltarea unui continut suplimentar cu un mod single-player va incepe odata ce jocul atinge statutul Gold. 4A Games intentioneaza sa ofere suport pentru jocul Metro Exodus cu actualizari regulate si un DLC gratis in viitor.

Metro Exodus va fi lansat pe 22 februarie 2019.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.