EA si DICE vor prezenta o versiune beta a Battlefield V pentru prima data la Gamescom saptamana viitoare, acest lucru fiind confirmat pe Twitter de catre producatorul David Sirland.

De asemenea au lansat si un trailer dedicat evenimentului Gamescom 2018 pentru Battlefield V. In aceast trailer nou, vom vedea noi harti si un gameplay diferit. De pe strazile spulberate ale Rotterdamului pana la nisipurile arzatoare ale Africii de Nord, Battlefield nu va fi niciodata la fel ca seriile anterioare.

Jocul va cuprinde, de asemenea, un sistem de distrugere mai impresionant. Pe masura ce lupta se inrautateste si structurile se prabusesc, jucatorii nu vor vedea animatii predeterminate – doar secvente dinamice bazate pe fizica, materiale si hardware folosite.

Potrivit tweet-ului lui Sirland, evolutia versiunii Gamescom, aka Open Beta, este evidenta in comparatie cu Closed Alpha. Ieri a inceput a doua faza Alfa pentru playeri early.

Gamescom 2018 va incepe pe 21 august pentru vizitatori si va fi deschis tuturor incepand cu 22 august.

Versiunea finala pentru Battlefield V va fi lansata pe 19 octombrie 2018 pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One. Acest lucru se aplica numai pentru editia Standard, in vreme ce editia Deluxe va fi disponibila incepand cu data de 16 octombrie. Daca detineti accesul la EA, veti putea sa incercati un „Play First Trial” limitat pe 11 octombrie. De asemenea, Battlefield V va avea un mod single-player, precum si un mod Battle Royale.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.