Avior 7000 este un muose optic ambidextru, destinat gamer-ilor, modelat incat sa suporte atat palm grip cat si claw grip. Avior 7000 este un mouse high-end, iar dotarile sunt pe masura.

Senzorul optic este ADNS-3310, nu este influentat de accelerarea hardware, are o viteza de urmarire de aproximativ 5.4m/sec, iar numarul de DPI este impresionant, dupa cum spune si numele, 7000. Un feature interesant este posibilitatea de a calibra distanta de lift-off, care impreuna cu SQAT (Surface Quality Analizer Tool) permit ajutarea distantei optime in functie de suprafata pe care se afla.

In total sunt 9 butoane programabile (orice key sau macro) prin software, un senzor ARM pentru a tine minte aceste setari, iar switch-urile sunt Omron (20 milioane de click-uri). Pe partea de design sta bine, culoarea la LED-uri se poate alege din cele 16.8 milioane disponibile si in plus putem seta modul always-on, intermitent, puls sau respiratie. Suprafata mouse-ului este acoperita de 4 straturi de cauciuc moale, pentru un grip cat mai bun.

La final avem pretul recomandat, 80 de euro,o galerie foto si un scurt video de prezentare. Enjoy!

{gallery}/2013/01-news/noiembrie/avior7000:171:105:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.