Iată că am primit dis de dimineaţă comunicatul de presă aşteptat. Cu surle şi trâmbiţe, Best Distribution ne anunţă cum că unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului atacă rafturile magazinelor, şi pe toate liniile : Xbox360, PS3, bineînţeles PC, WII şi chiar Nintendo DS în mai multe variante.
Modern Warfare 2 Collector’s Edition, pachet ce conţine un token pentru a descărca Call of Duty Classic, o carcasă în ediţie limitată şi albumul ce conţine conceptele grafice ale jocului, “Behind the Lines”, şi Prestige Edition, ce include Hardened Edition, o pereche de ochelari cu vedere infraroşu şi un suport pentru depozitarea ochelarilor, numerotat individual şi inscripţionat, inspirat de modelul căpitanului “Soap” MacTavish’s din joc.

Conform băieţilor de la Best, după un număr record de lansări nocturne în America de Nord, pandemia atinge şi România. Modern Warfare 2 dezlănţuie o nouă ameninţare asupra omenirii, amplasând jucătorii în prima linie a unei lupte globale, care avansează pe pământ american, dovedind că nimeni nu este în siguranţă în faţa unei invazii.

Cum nu dorim să vă stricăm plăcerea de a descoperi singuri firul epic şi detaliile despre noile elemente de gameplay, vă invităm să participaţi alături de noi la lansarea oficială a jocului, în magazinul Diverta, de pe bulevardul Magheru,astăzi, începând cu ora 16:00.

Dacă dintr-un motiv sau altul ( şcoală, nevastă, gripă porcină, nu sunteţi din Bucureşti) nu ne puteţi însoţi „în linia întâi”, staţi pe aproape, revenim cu detalii.

Call of Duty : Modern Warfare II poate fi achiziţionat de la Gameshop.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.