Cu toţii ştim că nu prea există mauşi performanţi pentru persoanele care folosesc mâna stângă. Aceste persoane erau, din nefericire, obligate să facă compromisuri în privinţa mauşilor, şi să aleagă un maus cu design ambidextru, în cel mai bun caz. Şi mauşii cu design ambidextru şi cu performanţe extraordinare sunt o raritate în ziua de azi.

But fear not, lefties! Azi e o zi măreaţă pentru voi! În sfârşit nu mai aveţi motiv să vă plângeţi de discriminare în cazul perifericelor de gaming! Razer, părinţii inovaţiei în ceea ce priveşte perifericele pentru gaming, tocmai au anunţat lansarea mausului DeathAdder Left Hand Edition!

 

Acesta moşteneşte aceleaşi caracteristici precum ediţia „normală” a DeathAdder-ului, fiind echipat cu acelaşi senzor infraroşu Razer Precision 3.5G, cu o rezoluţie de 3500dpi, polling de 1000MHz şi timp de răspuns de 1ms, viteze maxime de 60-120inch şi acceleraţie maximă 15g. Noutatea constă în design. Practic, acesta arată precum DeathAdder-ul original, dar privit în oglindă. În rest, dimensiunile, proporţiile şi liniile mausului sunt aceleaşi.

DeathAdder Left Hand Edition este disponibil pentru comandă pe site-ul Razer, pentru un preţ de 59.99 USD / 59.99 EURO, în funcţie de zona în care locuiţi. Despre disponibilitatea în magazinele noastre nu pot să vă spun nimic deocamdată pentru că nu ştiu, dar un lucru e clar: nu veţi găsi noul maus pe toate rafturile 😉

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.