Astazi, la premiile The Game Awards, Ubisoft a dezvaluit Far Cry New Dawn, cel mai recent titlu al francizei Far Cry. Far Cry New Dawn se va lansa pe 15 Februarie 2019 pentru PlayStation 4, Xbox One si Windows PC. Precomenzile se pot face incepand de azi.

Actiunea are loc la saptesprezece ani dupa catastrofa nucleara, Far Cry New Dawn aduce jucatorii intr-un frumos si radical transformat Hope County, Montana. Viata a inceput sa iasa din haos, dar supravietuitorii se confrunta acum cu o noua amenintare – nemilosii Highwaymen si liderii lor The Twins, Mickey si Lou.

Crescute intr-o regiune lipsita de legi, surorile gemene si organizatia lor doresc sa puna mana pe toate resursele disponibile in ​​Hope County. Pentru a impiedica aceasta amenintare devastatoare, jucatorii trebuie sa ajute supravietuitorii sa devina mai puternici, sa faca un arsenal improvizat si sa formeze aliante neasteptate pentru a supravietui intr-o noua lume periculoasa.

In Homebase, jucatorii se vor pregati sa se confrunte cu amenintarea Highwaymen. Baza, numita Prosperity, este fortareata supravietuitorilor. Aici, jucatorii pot crea arme improvizate, vehicule si isi pot instrui Guns for Hire – inclusiv fete noi si familiare. In timp ce jucatorii progreseaza, pot sa-si imbunatateasca Homebase-ul pentru arme si echipamente mai puternice.

Homebase-ul este, de asemenea, un lansator de expeditii, unde pentru prima data in Far Cry, aventura este mai mult decat locala. Amplasat in locatii memorabile din SUA, de la zone umede pana la canioane si multe altele, expeditiile trimit jucatorii in locatii unice, unde trebuie sa puna mana pe un pachet de materiale valoroase si sa iasa rapid.

Dezvoltat de Ubisoft Montreal, cu sprijinul Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev si Ubisoft Bucuresti, Far Cry New Dawn este un shooter first-person intr-o lume complet deschisa. Continuarea independenta a lui Far Cry 5, Far Cry New Dawn, introduce jucatorii intr-un cadru post-apocaliptic, unde vor intalni o amenintare dubla – The Twins, Mickey si Lou. Jucatorii pot recruta Guns si Fangs for Hire sau Friend for Hire pentru jocul co-op.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.