Mortal Shell intra in Open Beta pentru PC prin intermediul Epic Games Store. Dezvoltatorii, Cold Symmetry, au intentionat ca in luna iulie jocul sa fie doar in Closed Beta, insa datorita cererii imense si-au regandit decizia.

Daca dati scroll putin pe contul lor de Twitter, veti vedea ca dezvoltatorii deja incepusera sa lanseze coduri pentru beta. Au aparut la scurt  timp si preview-uri si chiar ghiduri pentru sistemul de combat.

Raspunsul a fost asa pozitiv si cererea atat de mare pentru key-uri, incat Cold Symmetry s-au simtit nevoiti sa treaca Mortal Shell in Open Beta. Iata si anuntul de pe canalul lor de Discord:

„Am auzit ca multi dintre voi va simtiti lasati pe dinafara si frustrati de modul in care gestionam distributia cheilor. Am facut tot posibilul sa tinem pasul cu cererile, dar nu ne-am asteptat niciodata la un nivel asa de ridicat. Asa ca am decis sa intram in open beta pe PC mai devreme, si e disponibil chiar acum.”

Mortal Shell e un Souls-Like foarte inspirat de seria fondatoare a genului: Dark Souls. Joci cu o entitate capabila sa posede „shell-uri”, corpuri fara suflet ale unor luptatori rapusi. Exista 4 astfel de shell-uri, fiind posibila alegerea uneia de inceput. Pentru deblocarea celorlalte, este necesara scotocirea hartii. Fiecare shell are abilitati unice, iar pentru a profita de toate, trebuie sa le descoperiti mai intai numele.

Puteti afla mai multe despre conceptul unic al lui Mortal Shell chiar din gura dezvoltatorilor in acest interviu IGN.

Similar Articles

One thought on “Mortal Shell intra in Open Beta

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.