Mortal-Kombat-2011-logo2Norocoșii ce dețin gadget-ul Playstation Vita sunt poftiți la un joc monumental pe măsură. Faimosul fighting game Mortal Kombat va fi disponibil și pe acest handheld.

Dacă sunteți mari fani ai Mortal Kombat-ului, nu vă faceți griji. O să aveți mașina de fatalități cu voi pe drum, în mașină, oriunde. NetherRealm studios plănuiesc să scoată venerabilul fighting game pentru PS Vita, însă foarte multe detalii sunt încă obscure. Ce e știm momentan este că vor fi introduse noi personaje exclusive pentru această versiune, plus modul Tower care va fi și mai bogat cu noi challenge mode-uri.

Si desigur nu putem uita de controlul intuitiv în care vom putea executa combo-uri și chiar și fatalități cu funcția de swipe. Din păcate, nu știm de nici o dată de lansare concreta, s-ar specula că ar ieși pe Aprilie 24, 2012, dar nici un anunț oficial nu a fost dat în legătură cu așa ceva. Fiți cu ochii pe wasd.ro pentru notificări. Pentru deliciul retinei, vă invit să vă uitați la clipul de mai jos.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=k0YtqOzM7bE

Similar Articles

One thought on “Mortal Kombat vine și pe PS Vita

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.