Se pare că John Schappert, CEO Electronic Arts, a dezvăluit faptul că la începutul anului viitor vom mai avea un joc din universul Mass Effect. Mai exact, titlul va apărea cândva în perioada Ianuarie-Martie 2011, conform Kotaku. Partea proastă e că nu se ştie încă exact dacă va fi vorba de al treilea titlu al trilogiei, sau va fi doar un expansion-pack.

Nu ar fi surprinzător ca noul titlu să fie chiar Mass Effect 3, deoarece Casey Hudson, managerul de proiect pentru Mass Effect, a declarat că se doreşte ca Mass Effect 3 să fie un joc relativ scurt.

Se pare totuşi că Mass Effect 3 va închide trilogia, însă vom avea şi alte jocuri din universul Mass Effect. Greg Zeschuk, co-fondator BioWare, a declarat că franciza Mass Effect este una foarte valoroasă pentru ei, şi vor continua să o valorifice. Deci ne vom aştepta la alte jocuri din acelaşi univers. Evident, zvonuri cu privire la noile jocuri sunt foarte numeroase, însă nu le vom discuta aici, pentru că deocamdată sunt doar zvonuri pentru care nu există bază reală (teoretic).

Cel mai important de ştiut e că salvările din Mass Effect 2 vor putea fi preluate în al treilea titlu, aşadar nu vă grăbiţi să le ştergeţi după ce terminaţi jocul.

Cam atât deocamdată. Pe măsură ce vom avea mai multe detalii, vom posta pe site. Până atunci, enjoy Mass Effect 2!

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.