ocz-logomicOCZ Technology Group a lansat seria Vertex 4 SATA III SSD care cuprinde platforma Indilinx Everest 2, dezvoltată de aceeaşi companie. Vertex 4 se poate lăuda cu cele mai multe operaţiuni input/output pe secundă pentru unităţile de stocare SATA, mai exact 120.000 IOPS.

Vertex 4 oferă o laţime de bandă de până la 535 MB/s, 95.000 4K viteză random de citire şi 85.000 viteză random de scriere. În comparaţie cu generaţia anterioară, Vertex 4 dispune de o performanţă IOPS dublă faţă de Vertex 3 SSD. De asemenea, Vertex 4 se descurcă foarte bine şi în ceea ce priveşte latenţa care poate ajunge până la 0.04ms pentru operaţiunile de citire şi până la 0.02ms pentru cele de scriere, capacitate care a fost îmbunătăţită cu aproximativ 80% faţă de generaţia anterioară

Având la bază noua platformă de control Indilinx Everest 2, Vertex 4 elimină necesitatea de compresie internă a datelor, consolidând astfel fiabilitatea SSD-urilor.

Arhitectura acestei noi platforme de control dispune şi de o serie de feature-uri cum ar fi: ECC, dynamic wear-leveling, auto encryption şi noua generaţie de tehnologie de management Ndurance 2.0 NAND.

Având tehnologia Ndurance 2.0 incorporată în platforma Everest 2, seria Vertex 4 creste semnificativ durata de viaţă a SSD-urilor, OCZ putând astfel să ofere o garanţie de 5 ani.

Noua serie de SSD-uri Vertex 4 va fi disponibilă în variante de capacităţi între 128 GB şi 512 GB.

 

vertex4-1 vertex4-2

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.