Operation Apocalypse Z este cea mai noua actualizare de continut pentru Call of Duty: Black Ops 4, fiind acum disponibila pentru PlayStation 4 si ulterior pentru celelalte platforme.

Nu este o surpriza pentru nimeni faptul ca Z vine de la Zombies, tema principala a acestei actualizari. In acest sens, harta principala din modul Blackout a suferit o transformare demna de o apocalipsa zombies, in timp ce actiunea pe harta Alcatraz are acum loc noaptea, un moment prielnic pentru ca acestia sa iasa din cotloanele in care au zacut atat. Peste putin timp, doua noi moduri tematice Blackout vor fi si ele adaugate gratuit in cadrul acestui eveniment, Pandemic si Alcatraz Horde.

Operation Apocalypse Z aduce cu sine si un specialist nou, Reaper, un robot de lupta ale carui specialitati includ Radar Shroud ce impiedica inamicii sa-si foloseasca minimap-ul si un minigun cu o putere masiva de foc.

Sectiunea Black Market a fost si ea reimprospatata cu echipamente noi pentru specialisti, skin-uri pentru arme, gesturi dar si arme noi precum Reaver C86 Crossbow, Argus Shotgun din Black Ops III, Daemon 3XB Mastercraft, MOG 12 MKll si Vendetta MKll.

Nu in ultimul rand, Operation Apocalypse Z adauga Perk-uri si potiuni noi pentru experientele Zombies incluse in joc, insa asta nu este tot.

Cei care detin Black Ops Pass primesc inca trei harti pentru modurile multiplayer si anume Der Schatten unde actiunea are loc intr-un sat inzapezit din Alpi, Remnant cu ale sale mlastini misterioase din Louisiana si nu in ultimul rand Havana, o harta inspirata de cea cu acelasi nume din Call of Duty: Black Ops. De asemenea, noua experienta Zombies numita Alpha Omega reuneste atat personaje Primis, cat si Ultimis (scuze, Zombies nerd talk), fiind prima oara cand ele lupta impreuna impotriva hoardei de zombies.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.