Aparent, un „perma-ban” nu e neaparat permanent in dictionarul Riot, asa ca au decis sa-i permita unui jucator sa revina pe scena profesionala, pentru prima oara in istorie. Sa speram ca nu vor regreta aceasta decizie.

Daca mai tineti minte, acuma 2 ani, Riot a banat permanent 2 jucatori, Nicolaj Jensen si Khaled Abusagr pentru comportament toxic si mai ales pentru participarea in DDoS-uri facute altor jucatori.

Pentru prima oara in istorie, Riot a ridicat ban-ul jucatorului profesionist Nicolaj Jensen. Aparent, „perma-ban” nu mai este „perma” in urma catorva schimbari facute politicii Riot, care acuma spune ca „se ocupa de reformare nu pedepsire.”

Mai pe romaneste, ban-ul permanent e de fapt o suspendare pana cand jucatorul arata Riot ca poate reveni. Jucatorii sunt supusi unui scrutin periodic foarte detaliat, iar Jensen nu a mai aratat acelasi comportament care a dus la ban cel putin din Ianuarie 2014. Incepand de ieri, Jensen are permisiunea sa participe in competitiile de League of Legends.

Cat pentru Khaled Abusagr, cotinuitatea comportamentului toxic nu il face eligibil pentru reinstaurare, iar urmatoarea lui ocazie este in vara lui 2017.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.