Philips lanseaza monitorul de 32 de inci Momentum 326M6VJRMB, dedicat gaming-ului pe console. Oferind un nivel de imersiune mare pentru jucatorii casual si hardcore, monitorul dispune de un display 4K UHD, rata de improspatare de 60 Hz si tehnologia Ambiglow, care extinde si imbunatateste experienta de joc dincolo de ecran.

In plus, Philips Momentum ofera imagini ultra-clare si vibrante datorita certificarii DisplayHDR 600, tehnologiei Adaptive-Sync si lag-ului redus de intrare. Totul este completat de design-ul contemporan si tehnologia audio DTS.

Echipat cu rezolutie 4K UHD UltraClear, cu 3840 x 2160 pixeli si certificare VESA DisplayHDR 600, monitorul ii invita pe jucatori sa treaca la actiune. Tehnologia Ultra Wide-Color ofera un spectru extins de culori, facand ca verdele, rosul si albastrul sa fie mai stralucitoare. Tehnologia avansata Adaptive Sync asigura imagini fara tearing, jucatorii ramanand conectati la fiecare secunda de gaming.

Pentru a intensifica si mai mult efectul imersiv al monitorului Momentum 326M6VJRMB, tehnologia Ambiglow genereaza o aura adaptabila si reglabila de lumina de fundal, care extinde experienta dincolo de ecran, filmele si jocurile fiind astfel potentate vizual. Si, deoarece sunetul joaca un rol important in experienta de gaming, tehnologia DTS Sound optimizeaza sunetul surround al monitorului, cu posibilitate de ajustare a dialogului, bas bogat si niveluri maxime de volum, fara distorsiuni.

Confortul gamer-ului este esential, motiv pentru care monitorul Philips Momentum dispune de mai multe solutii care contribuie la protectia acestuia. Modul LowBlue protejeaza ochiul de razele de lumina albastra de lungime scurta, iar suportul monitorului ofera o inclinare de -5/20 grade, precum si posibilitatea de reglare a inaltimii de 110 mm pentru mai mult confort.

Philips Momentum 326M6VJRMB va fi disponibil din luna mai la un pret recomandat de 2789 Lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.