PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania si in acelasi timp un reper pentru toti cei pasionati de tehnologie, continua seria campaniilor dedicate pasionatilor de jocuri printr-o noua promotie, in cadrul careia ofera cadou o tastatura mecanica de gaming la achizitionarea oricarui sistem by PC Garage din oferta.

Dincolo de puterea de calcul a procesorului, de numarul unitatilor de procesare grafica sau de viteza de reactie a unitatii de stocare, o experienta de gaming reusita mai presupune si echipamente periferice de calitate, concepute special pentru mediul de activitate in care urmeaza a fi folosite. Tastatura nu face exceptie de la aceasta regula si, de multe ori, poate face diferenta dintre o victorie si o infrangere. Din acest motiv, cei care achizitioneaza sisteme de gaming by PC Garage vor primi cadou o tastatura mecanica Redragon Kala.

Prevazuta cu tehnologie anti-ghosting, solutie de iluminare LED RGB si switch-uri Outemu Red, Redragon Kala se remarca printr-o constructie de calitate, performante foarte bune, ergonomie excelenta si, nu in ultimul rand, prin fiabilitate de top. Mai mult decat atat, ea este livrata cu 8 switch-uri suplimentare, plus instrumentele necesare inlocuirii lor, fiind astfel alegerea perfecta pentru utilizatorii pretentiosi.

In ceea ce priveste gama de sisteme gaming by PC Garage, trebuie spus ca oferta este bogata si diversificata, fiind gandita astfel incat sa se adreseze pasionatilor de jocuri, cu cerinte si bugete diferite. Mai mult de atat, ea este impartita in 3 categorii – Light Gaming, High Gaming si Extreme Gaming – facilitand o navigare mai usoara, pe segmente de pret diferite.

Light Gaming – ofera sisteme la preturi cuprinse intre 1749.99 si 3349.99 Lei, cu suficienta putere de calcul pentru un nivel de performanta bun.

  • Drifter v7 este echipat cu procesor AMD Ryzen 5 2600, solutie grafica NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, 8GB memorie RAM DDR4 si solutie de stocare alcatuita din SSD de 120GB plus HDD de 1TB
  • Viking AMD Edition foloseste un procesor AMD Ryzen 5 1600X, solutie grafica NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, 8GB memorie RAM DDR4 si HDD de 1TB.

High Gaming – In aceasta categorie preturile variaza intre 3499.99 si 5399.99 Lei si sunt oferite sisteme precum Serpent v8 Powered By ASUS sau Raptor5 AMD Edition.

  • Serpent v8 Powered By ASUS vine echipat cu procesor Intel Core i5-8400, solutie grafica NVIDIA GeForce GTX 1060, 16GB memorie RAM DDR4 si solutie de stocare alcatuita din SSD de 256GB plus HDD de 1TB
  • Raptor5 AMD Edition, include un procesor AMD Ryzen 5 2600, solutie grafica NVIDIA GeForce GTX 1060, 8GB memorie RAM DDR4 si solutie de stocare alcatuita din SSD de 120GB plus HDD de 1TB.

Extreme Gaming – contine sisteme cu preturi cuprinse intre 5199.99 si 9199.99 Lei, precum Black DragonX9 sau Black ShotgunX2.

  • Black DragonX9 detine un procesor Intel Core i5 9600K, solutie grafica GeForce GTX 1080 Ti, 16GB memorie RAM DDR4 si o solutie de stocare alcatuita din SSD de 240GB plus HDD de 2TB
  • Black ShotgunX2 merge pe varianta AMD ca procesor, oferind puterea unui Ryzen 7 2700X, o solutie grafica GeForce GTX 1080 Ti pentru un gaming fluent, 16GB memorie RAM DDR4 si o stocare pe SSD de 256GB plus HDD de 2TB.

Acestea sunt insa numai cateva dintre sistemele pregatite de PC Garage pe care pasionatii de jocuri le pot achizitiona in cadrul noii campanii. Lista completa poate fi vizionata de aici.

De asemenea, mai trebuie adaugat si ca actuala promotie face o echipa perfecta cu o alta masura luata recent de PC Garage in vederea sustinerii pasionatilor de jocuri pe PC – “Creditul de Gaming”, prin BRD Finance.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.