Placile de baza X399 pentru noul procesor AMD Threadripper de la unii producatori au fost anuntate.

MSI Carbon AC X399

Prima pe lista ar fi MSI Carbon AC X399. Beneficiaza de BIOS FLASHBACK+, LED-uri RGB, Lightning USB 3.1 Gen2, VR Boost si XBOOST, de exemplu. Ca si aspect, pare ca se poate adapta oricarui build, mai putin unuia de culoare alba a celorlalte componente.

Inca nu se stie cata memorie RAM va suporta aceasta placa de baza.

Placile de baza X399 pentru AMD Threadripper de la Gigabyte, MSI si ASRock

 

ASRock X399 Fatal1ty Professional Gaming

Din nou dam nas in nas cu Fatal1ty (ca tot am facut un review al altei placi de baza care-i poarta numele), jucatorul profesionist. Lasand, totusi, asta la o parte, mai jos aveti toate specificatiile pentru aceasta placa de baza. Este interesant ca de cand cu AMD Ryzen si poate noul Core X, ASRock au revenit pe piata placilor de baza. Dar parca tot nu au aspectul mobo-urilor de la competitorii care si-au continuat activitatea pe piata cu vanzari mari

Placile de baza X399 pentru AMD Threadripper de la Gigabyte, MSI si ASRock

 

Gigabyte Aorus X399 Gaming 7

Ceva mai putine informatii despre aceasta placa de baza. Se stie ca are 8 sloturi pentru memorii RAM DDR4 iluminate cu LED-uri, 5 sloturi PCIe x16 3.0, si ele fiind iluminate. Daca sunt RGB, nu se stie. Dar in poza se vede ca sunt portocalii, culoarea specifica Aorus. Are si 3 sloturi M.2. Mai mult, vine echipata cu 8 porturi SATA de 6Gbps, dar si USB 3.0 si 3.1, alaturi de canal audio 7.1.

Beneficiaza si de tehnologia Fusion lighting de la Gigabyte.

Placile de baza X399 pentru AMD Threadripper de la Gigabyte, MSI si ASRockSursa

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.