Razer mai imbunatatesc inca un periferic din gama lor de produse de gaming.

Au facut asta cu doi mousi, fiind vorba de DeathAdder si Abyssus, si acum e timpul si pentru castile Tiamat, care nu se bucura de atat popularitate. Poate datorita pretului de la V1?

Perechea de casti Tiamat 7.1 V2 vine echipata cu 10 difuzoare, care ar trebui sa ofere o experienta 7.1 adevarata. Acestea sunt de 40 mm, 30 mm si 20 mm. Ce e mai nou la V2 e ca are o noua telecomanda de control, dar care nu ofera niciun beneficiu iesit din comun: permite schimbarea canalelor individuale, si schimbarea de pe 7.1 pe 2.0 stereo. Sa spunem ca singurul aspect care merita ar fi ca la apasarea unui singur buton, se poate comuta sunetul pe boxe, fara a fi nevoie schimbarea perifericului default din setarile de sunet.

Razer Tiamat V2

CEO-ul Min-Liang Tan a spus o clasica poveste cum ca e important sa auzi de unde vine inamicul, sa auzi pasii, etcetera. Imi place ca macar nu citesc acelasi text de prezentare impopotonat cu aceleasi cuvinte, ci mai schimba vocabularul (si nu e cazul doar la Razer).

Revenind, au Chroma RGB inclus pe partea de iluminare.

Castile mai ieftine sunt Tiamat 2.2, care au primit si ele o imbunatatire cu 2 drivere de 50 de mm. Acestea vor costa 140 de euro, in timp ce Tiamat 7.1 vor ajunge la 240 euro.

Sursa

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.