Continuăm serialul nostru în care vă prezentăm poze cu plăcile de bază ce vor apărea în urma lui Moş Crăciun. De data asta veţi admira un produs high-end al cunoscutului producător taiwanez ce folosea PCB-uri albastre. Odată cu noua serie s-au decis să mai modifice şi ei ceva mai multe aspecte ale design-ului şi astfel şi-au trimis linia de produse high-end la solar pentru a deveni de culoare neagră.

Nu e un aspect foarte important faptul că au început să folosească altă culoare, important este că de la această nouă serie de plăci de bază vă veţi putea da seama clar care produse fac parte din segmentul high-end chiar şi fără a diseca foarte mult specificaţiile. E simplu, alea care arată bine sunt şi mai bune. Ceva de genu’ cum alea negre şi frumoase de la Asus din seria ROG merg mai bine decât alea urâte şi cu diferite culori din seria Deluxe.

Noul UD7 vine cu o sumedenie de dotări interesante şi în mod clar al doilea lucru care atrage privirea(după schimbarea designului, evident) sunt nenumăratele port-uri USB albastre amplasate pe panoul I/O. Nu vă imaginaţi că GIGABYTE a pus mâna pe chipset-uri P67 ce oferă nativ USB 3.0, iar altţi producători nu :). Acele 6+4 port-uri USB 3.0 sunt oferite de două controller-e NEC + două HUB-uri. Port-urile eSATA amplasate pe panoul I/O sunt compatibile cu standardul 6Gbps. Placa de bază oferă suport atât pentru CrossFireX din 3 plăci video cât şi pentru 3 Way SLI întrucât vine dotată cu două slot-uri 16x şi două 8x.

Mai multe detalii vom discuta ca de obicei în momentul în care vom putea publica un review normal. Până atunci vizionare plăcută a pozelor unei plăci de bază ce doreşte să facă parte din seria ROG:)). Amuzant este că placa de bază care v-am prezentat-o ieri era de culoare albastră. Oare oamenii de la GIGABYTE au ajuns la Asus şi cei de la Asus au ajuns la GIGABYTE? :))

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.