Valorant are parte de primul turneu LAN, dupa aproximativ un an de la lansarea jocului.

Evenimentul are loc in capitala Islandei, Reykjavik. Pentru prima data, avem o competitie internationala si putem afla care regiune este de fapt cea mai buna.

VCT (Valorant Champions Tour) Masters 2 a inceput ieri, cand s-au jucat primele 3 meciuri din upper-bracket. Spre deosebire de celelalte, prima etapa care s-a jucat fizic a strans peste jumatate de milion de vizualizari pe Twitch. Daca in Masters 1 am avut 150.000 in Europa si 350.000 in America de Nord, in Masters 2 s-au strans chiar si peste 600.000 la meciul dintre Version 1 si Crazy Raccoon.

Turneul a inceput cu top 2 echipe pe regiuni majore (Brazilia, Europa, America de Nord) si top 1 echipe pe regiuni minore (America Latina, Japonia, Coreea de Sud si Oceania). In prima etapa, am avut 3 meciuri, anume Fnatic vs. KRU Esports, Version 1 vs. Crazy Raccoon si Sharks Esports vs NUTURN Gaming. Castigatorii au fost Version 1, NUTURN Gaming si Fnatic. Trecand mai departe, europenii nostrii de la Fnatic joaca cu favoritii turneului, Sentinels. Spun „favoriti” deoarece toata lumea se asteapta ca povestea lui TenZ si a echipei sale sa reprezinte un soc pana la finalul celui mai mare turneu de Valorant de pana acum.

Astazi vom vedea in actiune Team Vikings vs. X10 Esports, Team Liquid vs. Version 1 (probabil cel mai strans meci al etapei) si, cireasa de pe tort, Sentinels vs. Fnatic. Masters 2 a fost un turneu plin de spectacol si de competitie la cel mai inalt nivel. Primul eveniment de Valorant LAN este cea mai buna ocazie pentru tactical shooterul lui Riot sa atraga un public mai larg catre propria categorie de esports.

Meciurile de azi pot fi vizionate de asemenea pe canalul oficial Valorant de pe Twitch. Mai multe informatii despre cand se joaca meciurile, regasim pe site-ul celor de la Valorant.

 

Similar Articles

One thought on “A inceput primul turneu LAN la Valorant

  1. Am jucat Valorant de când a fost lansat. Față de Cs Go mi-a plăcut stilul de joc, asemănător cu Cs 1.6. Din păcate faptul că au introdus acele „puteri” au stricat jocul după părerea mea așa că am rămas la Cs Go.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.