În ciuda faptului că Battlefield 4 este unul dintre cele mai bune shootere ale anului, se pare că eterna problemă a stabilităţii încă îi bate departamentul tehnic de la DICE.

Probleme peste tot!

DLC-ul China Rising a fost lansat împreună cu câteva probleme severe de conectivitate, aceste probleme fiind prezente pe mai toate platformele pe care jocul este disponibil.

Momentan, DICE susţine că nu va lăsa aceste probleme nerezolvate şi că jucătorii (mai ales membrii Premium) vor primi o serie de update-uri menite în principiu să rezolve problemele de stabilitate. Ce este amuzant este faptul că serverele de PC, PS4 şi X1 împart aceeaşi arhitectură, aşa că nu mă miră ca buba ar proveni din acest lucru….poate.

Îmi pare rău că o firmă ca DICE încă se chinuie să rezolve problemele de engine şi de netcode chiar şi după lansarea unui joc anticipat.

DLC-ul China Rising a fost lansat pe data de 3 Decembrie şi poate fi achiziţionat prin intermediul pachetului Premium sau separat pentru cei care nu vor să plătească preţul unui joc full pentru o mână de hărţi, arme şi vehicule.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.