Cei de la Nvidia ofera publicului cateva noi imagini din titlul ce se ce a fost anuntat cu fast la sfarsitul anului trecut: Minecraft RTX.

Cel mai popular joc video din lume este combinat cu tehnologia ray-tracing de ultima generatie. De asemenea, am publicat și câteva tutoriale noi pentru a îi ajuta pe fanii Minecraft sa porneasca la drum.

Pe masura ce se apropie lansarea lui Minecraft cu ray tracing, Nvidia am lucrat impreuna cu unii dintre cei mai talentati content creators din comunitatea de Minecraft.

Primele rezultate ale colaborarii sunt expuse astazi intr-o serie de poze care evidentiaza munca lor incredibila.

In aceste screenshot-uri puteti gasi lumi create de Razzleberries, BlockWoks sau GeminiTay, doar cativa dintre creatorii care au fost selectati pentru imaginatia si istoricul lor in care au adus contributii captivante pentru comunitatea Minecraft.

Minecraft RTX - Imagination Island 3

Lumile create includ:

  • Of Temples and Totems RTX de Razzleberries – O lume plina de aventura care incurajeaza jucatorii sa exploreze si sa rezolve provocari in temple misterioase. Fiecare templu scoate in evidenta atat emisivitate per-pixel si umbre in timp real, cat si iluminare globala pentru a crea o experienta imersiva pentru jucatori
  • Imagination Island de BlockWorks – Un parc tematic in totalitate explorabil, plin de easter eggs, care este impartit in patru zone distincte, fiecare dedicata unui element de ray tracing in timp real
  • Crystal Palace de GeminiTay – O harta de tip survival cu o tema fantasy care este scoasa în evidenta de un castel impunator

Minecraft RTX - Crystal Palace 2

De asemenea, Nvidia a lansat si o serie de unelte si ghiduri pe care content creators le pot utiliza pentru a crea lumi imersive. Initial programate pentru GPU Technology Conference în Silicon Valley, aceste tutoriale online sunt lansate ca parte a GTC digital si includ:

  • Pentru a crea texturi randate cat mai aproape de realitate – O prezentare si un ghid care intra in detaliile legate de path tracing si randarea materialelor cat mai realist (PBR). De asemenea, ofera detalii despre cum functioneaza impreuna pentru a crea privelisti incredibile. Ofera si un ghid pas cu pas pentru crearea unui texture pack PBR personalizat.
  • Pentru convertirea din Java in RTX – Nvidia in parteneriat cu creatorii de continut Minecraft au create un ghid neoficial despre cele mai bune practice pentru convertirea lumilor la editia Bedrock de Windows 10, care este baza pentru Minecraft cu RTX.

Cei de la Nvidia au lucrat indeaproape cu cei de la Microsoft pentru a putea livra lumi care sunt complet path-traced cu reflexii, umbre, iluminare globala si alte efecte realiste de lumina care interactioneaza natural cu texturile realiste care se gasesc in Minecraft.

Acum, nu le ramane utilizatorilor pe platforma PC Gaming decat sa astepte jocul.

Similar Articles

One thought on “Psss…Sneak Peek Minecraft RTX

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.