Cel mai bine vandut laptop de 17 din portofoliul celor de la Razer a fost imbunatatit prin incorporarea unui ecran cu refresh rate de pana la 300Hz, solutii grafice performante de tip Nvidia SUPER si procesoare cu opt nuclee de la Intel.

Acestia au dezvaluit noua gama de laptopuri Razer Blade Pro 17, concepute pentru jucatori profesionisti, designeri si dezvoltatori.

Noul Blade Pro 17 este disponibil fie cu un ecran cu rezolutie 4K si refresh rate de 120 Hz, ideal pentru cei care au nevoie de o statie de lucru cu o rezolutie sporita, fie cu rezolutie Full-HD si refresh rate de 300Hz, destinat jucatorilor care au nevoie sa vada fiecare cadru al fiecarei confruntari.

Noile ecrane afiseaza continutul generat de combinatia dintre procesoarele Intel si solutiile grafice Nvidia, inclusiv Intel Core i7-10875H, procesorul cu opt nuclee din cea de-a zecea generatie, respectiv Nvidia GeForce RTX 2080 SUPER.

 

Noul Razer Blade Pro 17 ofera puterea de calcul a unui desktop intr-o forma compacta, carcasa avand dimensiuni de doar 1,98 x 26 x 39 cm.

Astfel, transportul dispozitivului se poate realiza cu usurinta chiar si zilnic de la birou acasa si inapoi.

Razer Blade Pro 17 este laptopul perfect pentru utilizatorii profesionisti, creatorii de continut si jucatorii profesionisti deopotriva. Este in acelasi timp statie de lucru, sistem de streaming si sistem performant de gaming, avand un design compact si atractiv de 17.

Blade Pro 17 face fata cu brio celor mai noi jocuri si celor mai solicitante aplicatii, putand fi transportat cu usurinta intr-un rucsac. Brad Wildes, Senior Vice President in cadrul diviziei de Systems Business al Razer.

Razer Blade Pro 17

Noul ecran cu refresh rate de 300Hz este alegerea ideala atat pentru un jucator profesionist, care are nevoie sa se antreneze si pe durata deplasarilor, cat si pentru entuziastii de gaming care vor cele mai performante solutii.

Refresh rate-ul imbunatatit ofera o redare vizuala clara chiar si in timpul celor mai rapide secvente de actiune, facand mai usoara detectarea oponentilor, dar imbunatatind si lizibilitatea textelor.

Ecranul cu diagonala de 17.3 toli cu rezolutie Full-HD reda 100% din spectrul de culoare SRGB si este calibrat inca din fabrica pentru a oferi o redarea fidela a nuantelor. Acesta beneficiaza de un finisaj mat care reduce considerabil efectul deranjant de reflexie.

Rezolutia 4K, refresh rate de 120Hz si tehnologie touch incorporata se adreseaza in mod special creatorilor de continut, facand din Blade Pro 17 companionul de munca ideal, indiferent de unde sau cand apare inspiratia.

Ecranul special calibrat reda 100% din standardul Adobe RGB, fiind ideal pentru designeri sau fotografi. Rezolutia inalta combinata cu refresh rate-ul sporit reprezinta intruchiparea visurilor oricarui utilizator care are nevoie de solutii de top pentru editarea pozelor si a materialelor video.

Bazat pe procesorul cu opt nuclee Intel I7-10875H, noul Blade Pro 17 este mai rapid si mai eficient ca oricand, putand sa atinga frecvente de 5.1GHZ datorita tehnologiei Intel Turbo Boost si a cache-ului generos de 16MB.

Spatiul crescut de cache alaturi de numarul mare de nuclee si frecventa sporita asigura eficienta in cadrul aplicatiilor de productivitate, timpi de randare scazuti si viteze imbunatatite in jocuri.

Alaturi de noul procesor Intel cu opt nuclee se regaseste si noua gama de placi grafice RTX SUPER, inclusiv modelul RTX 2080 SUPER.

Razer Blade Pro 17

Solutiile grafice RTX SUPER incorporeaza 8GB de memorie GDDR6 cu latime de banda crescuta si unitati de procesare de tip ray tracing. care contribuie la sporul de performanta de pana la 25% fata de originalele placi video RTX, asigurand perfoamnte sporite si cand vine vorba de ray tracing in timp real.

Pentru a maximiza performanta oferita, noul Blade Pro 17 utilizeaza un sistem unic de racire de tip vapor chamber ce permite o buna disipare a caldurii, dar si un sistem suplimentar de racire activa ce utilizeaza doua ventilatoare.

Acest design inovator le permite utilizatorilor sa extinda limitele performantei fara sa-si faca griji de nivelul de zgomot sau de caldura generat.

Noul Blade Pro 17 include cea mai abundenta oferta de optiuni de conectare din familia de dispozitive Razer Blade, facandu-le concurenta chiar si celor mai generos echipate desktop-uri: un cititor de carduri SD UHS-III, port USB-C Thunderbolt 3, port HDMI 2.0B, port Ethernet de 2.5Gb si Wi-Fi 6.

Razer Blade Pro 17

In plus, portul USB-C poate fi folosit pentru incarcarea dispozitivului in situatii de urgenta prin intermediul unui adaptor de 20V USB-C. Nu lipseste nici camera web HD, integrata deasupra ecranului, care datorita senzorului IR ofera suport pentru tehnologia Windows Hello.

Noul Blade Pro 17 se poate mandri si cu o tastatura imbunatatita, cu tasta Shift din dreapta alungita, cu tastele directionale avand jumatatea inaltimii celorlalte taste si iluminare Razer Chroma RGB independenta pe fiecare tasta.

Noua dispunere a tastelor este inspirata de tastaturile clasice, asigurand o experienta de tastare mai rapida si mai eficienta.

Razer Blade Pro 17 reprezinta gama de varf a familiei Razer Blade cand vine vorba de performanta, oferind performantele si optiunile de conectivitate disponibile candva doar pe desktop-uri, insa sub forma unei carcase subtiri de 17”, deosebit de usor de transportat.

Noul Razer Blade Pro 17 are un pret de pornire de 2899.99 euro si este disponibil incepand cu sfarsitul lunii mai pe webshop-ul celor de la Razer, dar si in oferta anumitor parteneri din America de Nord, urmand ca la scurt timp acesta sa fie disponibil si pe celelalte continente.

Similar Articles

3 thoughts on “Razer a dezvaluit noua gama de laptopuri Blade Pro 17

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.